Hoppa till huvudinnehåll

Innehåll från Sex & sånt

Huvudinnehåll

Sex & sånt-podden

Unga män vill inte bli pappor - Har vi fel bild av hur det är att ha barn?

Matias ser fram emot att bli pappa medan Dan har bestämt sig för att aldrig skaffa barn. Varför känner så många unga män att de aldrig vill bli föräldrar? Är det allt det andra roliga i livet som ses som viktigare? Dan och Matias pratar med Hannes som nyligen blivit pappa för att ta reda på om livet faktiskt tar slut efter att ungen kommit. Matias har också pratat med Anna Rotkirch som i sin forskning kommit fram till att allt fler unga, speciellt män, säger att de nog aldrig vill ha barn.

Frågepodd: Allergisk för sperma, vågar man mysa trots coronan och när ska man prata om sex med ny partner?

Kan man vara allergisk för sperma? Hur ska man göra om man vill mysa men inte har nån att mysa med? Vågar man träffa nya partners nu under coronapandemin? Hur tidigt kan man prata om sex med en ny partner utan att skrämma iväg hen?

Hur får man ett långdistansförhållande att fungera?

Malena vill inte ha ett långdistansförhållande, Matias var tillsammans med en tjej i Stockholm, Dan inser först nu att hans långdistansförhållande var orättvist. Är ett långdistansförhållande värt att satsa på? Vem ska betala för alla resor? Hur står man ut med att inte får träffa sin flickvän/pojkvän på många veckor eller månader? Vi går igenom allt detta och funderar dessutom på vilka fördelar ett långdistansförhållande kan ha.

Hur ska man veta om man ska göra slut?

Malena fick kris av expertens tips för framtiden. Matias undrar varför hans förhållanden alltid tar slut efter max 1 år. Dan pratar om att måla tavlor (wtf). Hur ska man veta om ett förhållande är värt att fortsätta med eller om man borde göra slut? Kan man vara tillsammans med nån som har helt andra värderingar än man själv? Hur ska man veta vad som bara är en tillfällig svacka och vad som är en superlång nedförsbacke som aldrig tar slut?

Frågepodden: Hur blir man av med spermakladd, ryktesspridande ex och ömma pungar?

Malena berättar om knipövningar och övriga trix för att bäst få ut sperma ur fittan. Dan tycker att man måste ta sina kompisars brutala berättelser om deras ex, med en nypa salt. Matias argumenterar för att lite sparkar i pungen ger karaktär. Sex & sånt-podden svarar på tre frågor: Hur får man ut all sperma ur fittan? Vad ska man göra då ens ex smutskastar en i gemensamma kompiskretsar? Vad ska man göra om någon sparkat en i pungen? Följ oss, kommentera och ställ dina frågor på Instagram: @ylex3msex

Frågor och svar

Visa fler Du är på sida 1, gå till följande sida