Hoppa till huvudinnehåll

Innehåll från Sex & sånt

Huvudinnehåll

Sex & sånt-podden

Hej då Sex & sånt podden!

Matias och Jenny sätter sig ner för att snacka om sina favoritämnen och sånt de tycker att borde diskuteras mera i samhället i det sista avsnittet av Sex & sånt podden. Matias funderar på ämnet prostitution och Jenny delar med sig av vad hon tycker är viktigt att komma ihåg då podden tar slut. Knulla hårt!

Frågepodd: Orgasmer

I veckans avsnitt av Sex & Sånt podden har Matias och Jenny fått frågor om orgasmer att svara på. Matias snackar squirting och Jenny funderar på vad man kan göra för att få en orgasm ifall man inte har så lätt för att få orgasm.

Frågepodd: Att runka eller att inte runka?

Matias och Jenny har efterlyst Svenskfinlands frågor om runkande. Jenny tipsar om hur man kan bli bekväm med att beröra sig själv ifall man är obekväm med att göra det. Matias funderar på ifall man borde runka mindre ibland. Hur runkar man? Vad ska man göra ifall det tar längre och längre att komma under en runksession? Om jag aldrig egentligen runkat, hur ska jag börja? Dessa är några av frågeställningarna som besvaras i veckans avsnitt av Sex & sånt podden.

Frågepodd: Förhållandet till den egna kroppen

Matias och Jenny svarar i veckans avsnitt av Sex & Sånt-podden på frågor om förhållandet man har tills in kropp. Hur vanligt är det med ingrepp för att ändra på sitt utseende? Hur kan man tänka om man känner sig obekväm i sin kropp för att bli mer bekväm? Finns det tips på hur man kan bli mer bekväm i sin kropp?

Frågepodd: Pride & föräldrar

Matias och Jenny besvarar en fråga ställd av en mamma angående barnets intresse för allt som har med pride att göra. Vad finns det för stöd att få? Vart kan man vända sig? Hur tar man upp saker man inte själv har någon erfarenhet av?

Frågor och svar

Visa fler Du är på sida 1, gå till följande sida