Hoppa till huvudinnehåll

Innehåll från Sex & sånt

Huvudinnehåll

Sex & sånt-podden

Nugettkillen visar exempel på hur man ska närma sig någon

Malena berättar om hur ett creep sprang fast henne på stan och började ställa frågor. Matias tänker tillbaka på när han var ett creep mot någon annan. Dan brukar antasta män som antastar kvinnor. Hur ska man egentligen närma sig någon? Kan man träna upp sitt spelöga och bli bättre i sociala situationer? Hur kan nuggets hjälpa dig att få en dejt? Hur "slidear" man in i någons DM:s på ett vettigt sätt?

Är Malena bisexuell?

Malena har pratat med Fanni Noroila och har börjat fundera på om hon av gammal vana kallar sig för heterosexuell fast hon egenligen kanske är något annat. Matias har intervjuat bisexuella Nicke Pietikäinen. Dan undrar varifrån behovet att kategorisera andra människor kommer från. Vad betyder egentligen bisexualitet? Vilka fördomar stöter man på som bisexuell? Finns det en skillnad mellan att dejta män och kvinnor? Vad betyder heteroflexibel och pansexuell och hur hänger de ihop med bisexualitet?

Frågepodd! Runktips, spermasmak och vita lögner i sängen 

Malena gillar inte runkburkar, Matias rekommenderar glidmedel och Dan uppmuntrar till lögner i sängen. Vi svarar på frågorna: Hur blir man bättre på att runka av sin partner? Kan man få sperman att smaka bättre? Hur ska jag får min kille att sluta ratta på mina bröstvårtor? 

Hur går ett papa-prov till? Och vad är HPV-viruset?

Malena fick en kallelse till Papa-prov, började googla om HPV-viruset och blev rädd. Matias funderar om han borde ta HPV-vaccinet för att skydda sina sexpartners. Dan berättar vad han brukar göra hos tandläkaren (wtf?) Vad är HPV- viruset egentligen? Hur vanligt är det att det ger cellförändringar? Hur stor är risken att det leder till livmoderhalscancer?. Malena berättar grundligt hur ett papa-prov går till - Allt från anknäbbar till mascaraborstar.

När har du senast funderat på var dina gränser går vid sex?

Matias berättar om hur hans gränser en gång överskreds. Malena hade haft sex många gånger före hon började fundera över sina gränser. Dan är förbryllad över hur heterosex fungerar.

Frågor och svar

Visa fler Du är på sida 1, gå till följande sida