Hoppa till huvudinnehåll

Sex & Sånt besöker Vasa

Hur stor del av de finländska gymnasieeleverna har haft sex? Och när är man egentligen färdig att ha sex den allra första gången? Sex & Sånt med Dan Granqvist i spetsen besöker Vasa gymnasium för att prata bland annat om det här.

Fråga om sex

Fråga om sex och sånt

Frågor och svar

Måste jag acceptera porr?

Min pojkvän tittar på porr och runkar. Varför är det okej?

Var man än läser så står det att det är okej att ens pojkvän ser på porr. Själv upplever jag det som otroligt sårande. Varför borde jag tycka att det är okej att han ser på andra nakna flickor och runkar till det? Och nej, jag inbillar mig inte att han hellre skulle villa ha någon av dem som sin flickvän.

För mycket skolarbete - har tappat motivationen?

Skolstress gör att jag har börjat må dåligt.

Jag är en 15-årig tjej, som alltid varit bra i skolan utan att behöva prestera extra mycket. Jag går nu i nian och vi har massor med projekt och prov samtidigt. Det känns som om man skulle drunkna i skolarbete och när jag har för mycket att göra klarar jag inte av att göra något alls.

Måste man använda raklödder?

Vad gör raklöddret egentligen?

Hej! Jag är en 15-årig pojke som undrar om man måste ha raklödder när man rakar mustaschen Jag har rakat mig två gånger utan raklödder och det går bra. Men kan det hända något, till exempel att man får röda nippor på huden?

Sex & Sånt-TV

Sex första gången? Tänk på detta

Sexualterapeut Suss Åhman ger råd.

Hur vet man när man borde ha sex för första gången? Vad ska man tänka på? Och sist men inte minst, med vem? Sexualterapeut Suss Åhman ger råd.

Inga artiklar hittades med den valda bokstaven. Var god välj en annan.