Hoppa till huvudinnehåll

Yle Fem Lyhyesti suomeksi

Yle Fem - enemmistöystävällinen vähemmistökanava

Yle Fem-kanavalla nähdään mielenkiintoisia, koskettavia, kyseenalaistavia, viihdyttäviä ja ennakkoluulottomia ohjelmia niin lapsille, nuorille kuin aikuisillekin.

Yle Fem on Ylen Pohjoismaisen ohjelmatuotannon pääkanava, mikä näkyy niin elokuva- kuin draamatarjonnassa, kanavalla näkyvät kaikki Pohjoismaiset huippuohjelmat. Ja tämä ei suinkaan koske ainoastaan draamaa ja elokuvia – Yle Fem täydentää kotimaista tarjontaansa kaikilla ohjelma-alueilla huippulaatuisilla pohjoismaisilla tuotannoilla.

Kaikki hyvä ei kuitenkaan tule pelkästään Suomesta tai Pohjoismaista – Yle Fem näyttää myös huolella valittuja ohjelmia jotka osaavat ohjelmanhankkijamme ovat kanavalle maailmalta hankkineet. Kaikki Yle Fem-kanavan ohjelmat tekstitetään suomeksi, poikkeuksena lastenohjelmat ja suorat uutislähetykset. Lisäksi urheilulähetykset ovat usein moniäänisiä, selostukset löytyvät silloin niin suomeksi kuin ruotsiksikin.

Kanavan tavoitteena on näyttää katsojille ympäröivästä maailmasta erilainen näkökulma kuin mitä muut kanavat tekevät, tarjoamalla kaikille suomalaisille huippulaadukasta ja hyvin tehtyä ohjelmaa seitsemänä päivänä viikossa.

Yle Fem on suomenruotsalaisten pääkanava, mutta samalla kaikkien suomalaisten kanava, antamalla suomenkielisille katsojille toisenlainen näkökulma ajankohtaisiin ja tärkeisiin ilmiöihin. Se on sillanrakentaja kaksikielisessä maassamme ja samalla silta Pohjoismaihin.

Kanavan ohjelmista voi antaa ohjelmapalautetta palautesivullemme tai soittamalla palautepuhelimeemme numeroon 09-1480 4653.

Viihtyisiä ja avartavia hetkiä Yle Fem-kanavan seurassa!

Ohjelmaopas