Hoppa till huvudinnehåll

NHL-kolumnen: Därför vinner Washington – därför vinner Vegas

NHL-kolumnen: Washington–Vegas matchupen.

Motivation slår talang cirka nio gånger av tio. Men vad händer när maximal motivation drabbar samman med maximal motivation? Det är fallet i årets Stanley Cup-finalserie då ”The Lost Boys” från Vegas skall ta sig an ”de största förlorarna i amerikansk proffsidrott”, Washington Capitals. Blir det då talangen som avgör?

Oseedad Williams i Franska öppna – Ivanka Trump dundrar: "Ingen ska behöva lida för att ha fått barn"

Polemik inför Franska öppna när Serena Williams är oseedad.

Den förra världsettan Serena Williams har rasat ner till 449:e plats på världsrankingen – för att hon inte tävlat eftersom hon varit på moderskapsledighet i 13 månader. I höstas fick hon en dotter och nu inleder hon sin sejour i Franska öppna som oseedad – något som Ivanka Trump inte godkänner.

Mera nyheter

Fotboll

Nyheter

Nu ryker skägget – men ryker också Patrik Laines center?

Vill fortsätta i Jets: "Det här känns som mitt hem".

Det massiva skägget som ”pryder” Patrik Laines ansikte rakas bort när han återvänder till Finland. Laine vill gärna förlänga kontraktet med Winnipeg Jets – men Paul Stastny kan försvinna från hans sida.

Så här byggdes Vegas succélag – kompenserades för att nöja sig med Fleury, Haula och Karlsson

George McPhees lagbygge spelar sensationellt i finalserien.

För snart ett år sedan tog NHL:s expansionslag Vegas Golden Knights form. Varje konkurrent skulle tappa en spelare till Vegas. Smarta val och spelaraffärer av lagarkitekten George McPhee ledde till att Vegas sensationellt spelar i Stanley Cup-finalerna. Den här artikeln går igenom hur lagets nyckelspelare värvades.

Mera nyheter

Handboll

Sportmagasinet

Sällsynt internationellt junior-VM ska bli en ögonöppnare – Saga Andersson ett av affischnamnen i Tammerfors

Stora mästerskapet stavhopparens stora inspirationskälla.

Junior-VM i Tammerfors kommer att bli en manifestation av hur världsfriidrotten bland de unga numera ser ut. Tävlingarna blir en ögonöppnare och i bästa fall också tankeställare. Finland har en förträfflig generation på gång och Vandatjejen Saga Andersson kommer att vara en av hemmanationens fixstjärnor.

Yle Sporten rekommenderar

Följ oss på sociala medier

Nyligen publicerat - Sport