Hoppa till huvudinnehåll

Mera nyheter

Robin Salo: "Drömmen är att gå i första rundan"

Vasa Sports hockeyback har etablerat sig i ishockeyligan.

Robin Salo, 18, har sakta men säkert vikt sig en plats i Vasa Sports ligalag. Trots det vågar han redan drömma om större arenor. Den pågående säsongen är något av en vattendelare - vid årsskiftet väntar U20-VM och till sommaren blir det dags för NHL-draft.

Sportens sändningar

Finfrämmande i Sjundeå - handbollsherrarna möter Spanien

Yle sänder EM-kvalmatchen i TV2 och på Arenan.

Finlands herrlandslag i handboll får mäta sig med europaeliten igen, när det egentliga EM-kvalet kör igång i november. Efter en inledande bortamatch mot Österrike väntar handbollsgiganten Spanien den 5 november i Sjundeå.

Barcelona besöker Manchester i Yles TV-match

Den 18 oktober vann Barcelona på hemmaplan med 4-0.

När FC Barcelona och Manchester City möttes senast körde katalanerna över sina engelska gäster enligt noter. Nu möts lagen igen i början av november i Yles följande televiserade Champions League-match.

Sportmagasinet

Hockeybröder med uppdrag att irritera

Filip och Erik Riska tillsammans igen i Sport.

Både på uteisen i Lepplax och på garageuppfarten var det den fyra år äldre Filip som var kung. Det var hårda duster som jag tyvärr ofta förlorade, men jag bjöd alltid upp till dans, skrattar Erik.

Längdåkning

Svenska skidexperten om norska skandalen: ”Är stor som Jupiter”

"Många vill stänga av varenda jävel som burit en lusekofta."

Norge, Norge, Norge. Efter alla avslöjanden kring det norska skidlandslaget tog Yle Sporten kontakt med Sportbladets Kristoffer Bergström, på plats i Val Senales där världseliten tränar just nu. Han beskriver en massiv svensk kritik mot grannen: "Många vill stänga av varenda jävel som någonsin burit en lusekofta."

Följ oss på sociala medier

Nyligen publicerat - Sport