Hoppa till huvudinnehåll

Svensk ilska efter tyska hånet under segerfirandet: ”Man springer inte in i vårt område och gör på det viset”

Tyska tränare hånade svenskarna efter slutsignalen.

Det svenska fotbollslandslaget var nära att stå för en otrolig bragd. Men i den 95:e spelminuten räddade Toni Kroos sitt Tyskland. Då firade några tyska tränare med att gestikulera mot den svenska bänken. Var är respekten, frågar sig den svenska landslagstränaren.

VM i fotboll

NHL-draften 2018

NHL-kolumnen: Jesperi Kotkaniemi kan väljas som tredje spelare – här är draftens utgångspunkter och de fem hetaste finländarna

Den storväxta centerns värde har stigit som en raket.

U18-världsmästaren Jesperi Kotkaniemis kurs är på topp inför NHL-draften. Den storväxta centerns värde har under våren stigit som en raket och han är nu draftklassens hetaste center. Rasmus Kupari och Niklas Nordgren hör till de övriga blåvita utropstecknen.

Nyheter

Sportmagasinet

Danmarks nya dynamitgeneration i rekordform till VM – världsstjärnan Christian Eriksen till Sportmagasinet: ”Alla är vänner med varandra”

Stommen har spelat tillsammans sedan junioråren.

En stomme från europeiska toppligor som växt tillsammans sedan junioråren – och en spelare i absolut världsklass. Där ingredienserna som lett Danmark in på en rekordlång förlustfri svit inför VM. Vi har sett fram emot det här i otroligt lång tid, säger Christian Eriksen.

Avlägsen barndomsdröm blev verklighet för Islands fotbollshjältar: "Trodde aldrig den dagen skulle komma att jag själv spelar där"

Inleder sitt första VM någonsin med att möta Argentina.

Dagens isländska fotbollssspelare växte upp i en tid när fotbolls-VM inte ens var en dröm, eftersom det var så fullständigt otänktbart. Nu står ändå den lilla önationen inför sitt första VM-slutspel, som inleds med match mot Lionel Messis Argentina den 16 juni. "Att först spela EM och sen gå ut och vinna VM-kvalgruppen är en makalös prestation" anser mittbacken Kari Arnason.

Yle Sporten rekommenderar

Nico Rönnberg inför Champions League-lottningen: "Man vill gärna ha en blandning: riktigt bra lag och lag som man på pappret har en chans mot"

Cocks får i höst spela handboll på internationell toppnivå.

Riihimäkilaget Cocks får i höst spela handboll på internationell toppnivå. Om en vecka lottas grupperna i Wien och i september uppfylls en dröm för Cocksspelaren Nico Rönnberg. De sämre lagen i Champions League håller samma nivå som lag som vi redan har mött i EHF-cupen, säger han till Yle Sporten.

Följ oss på sociala medier

Nyligen publicerat - Sport