Hoppa till huvudinnehåll

Miljonkontrakt för Lindell – Dallas vill köpa ut Niemi

Lindell klar för två säsonger till i NHL och Dallas Stars.

Esa Lindell får fortsatt förtroende i Dallas Stars. NHL-klubben har förlängt kontraktet med försvararen med två år. Målvakten Antti Niemi ser ut att ha gjort sin sista match i klubben.

Formel 1

Lag-EM i friidrott

NHL-draften

Salo vill skynda långsamt: ”Det är en lång väg till NHL”

Valdes som 46:e spelare av New York Islanders.

Robin Salo valdes av New York Islanders som 46:e spelare totalt i årets NHL-draft. För Vasa Sport-backen var draften en stor upplevelse och nu börjar det riktiga arbetet. NHL är en hård liga, säger han till Yle.

Lauri Markkanen

Fotboll

Ring spelade fram till mål – Schüller bänkad

New York City FC vann derbyt mot New York Red Bulls.

Alexander Ring spelade fram till ett mål då hans New York City FC besegrade lokalkonkurrenten New York Red Bulls med 2–0. Rasmus Schüller satt på bänken hela matchen när hans Minnesota kryssade.

Ishockey

Sportmagasinet

Sanna Nygård bröt sina mönster - nu vill hon få ut allt hon har

Från Stockholm mot hoppsäsongen. Det är dags nu.

Att bryta mönster kan i ett skede av en lång karriär vara den optimala lösningen. I höstas begav sig den svenska längdstjärnan Michel Tornéus ut i världen för att ännu få ut "det sista". Liksom även Vasabon Sanna Nygård, som anslöt sig till Oscar Gidewalls hoppargrupp i Stockholm. Hon tog på sätt och vis just Tornéus plats där och kom i mycket att bli en ny förebild.

Sporten sänder

Dam-EM i fotboll på Yles kanaler - det här handlar det om

EM i fotboll avgörs i Holland med 16 lag med i leken.

Under sensommaren blir det högklassig underhållning på Yles kanaler när 16 lag gör upp om Europamästerskapet i fotboll för damer i Holland. Med 30 dagar kvar bjuder vi på ett gediget faktapaket som sätter dig på kartan på allvar.

Yle Sporten rekommenderar

Följ oss på sociala medier

Nyligen publicerat - Sport