Hoppa till huvudinnehåll

Nyheter

Ishockey

Fotboll

Fler nyheter

Finlands hockeyjuniorer bättre än någonsin förr

Vanligare att finländska spelare väljs tidigt i NHL-draften.

På natten mellan fredag och lördag är det dags för NHL-draften. De senaste åren har det blivit vanligt att flera finländska hockeyspelare blir valda väldigt tidigt i draften. Uleåborgs Kärpät är ett av de ledande lagen i Finland när det kommer till att producera talanger.

Topptid på 100 meter för van Niekerk

Wayde van Niekerk klarade den magiska 10-sekunders gränsen.

Världsrekordhållaren på 400 meter, sydafrikanen Wayde van Niekerk, visade att han också är ett namn att räkna med på sprintersträckan. Han är den enda som klarat tre magiska gränser på 100, 200 och 400 meter.

Boxning

Friidrott

Sportmagasinet

Sanna Nygård bröt sina mönster - nu vill hon få ut allt hon har

Från Stockholm mot hoppsäsongen. Det är dags nu.

Att bryta mönster kan i ett skede av en lång karriär vara den optimala lösningen. I höstas begav sig den svenska längdstjärnan Michel Tornéus ut i världen för att ännu få ut "det sista". Liksom även Vasabon Sanna Nygård, som anslöt sig till Oscar Gidewalls hoppargrupp i Stockholm. Hon tog på sätt och vis just Tornéus plats där och kom i mycket att bli en ny förebild.

Sporten sänder

Dam-EM i fotboll på Yles kanaler - det här handlar det om

EM i fotboll avgörs i Holland med 16 lag med i leken.

Under sensommaren blir det högklassig underhållning på Yles kanaler när 16 lag gör upp om Europamästerskapet i fotboll för damer i Holland. Med 30 dagar kvar bjuder vi på ett gediget faktapaket som sätter dig på kartan på allvar.

Följ oss på sociala medier

Nyligen publicerat - Sport