Hoppa till huvudinnehåll

Nytt bortfall – Nishikori långtidsskadad

Kommer inte att spela mer den här säsongen.

Kei Nishikori kommer inte att spela mer den här säsongen på grund av en handledsskada. Världsnian missar därmed US Open där han gjort bra resultat de senaste åren.

Sigurdsson till Everton i rekordtransfer

Klubben betalar 50 miljoner euro för mittfältaren.

Den isländske landslagsmittfältaren Gylfi Sigurdsson är klar för en transfer från Swansea i Premier League till konkurrenten Everton. Övergångssumman är 45 miljoner pund, alltså nästan 50 miljoner euro.

Svår första dag för finländarna i EM

Lehtonen och Tuominen förlorade i två raka set

De finländska paren hade det motigt under den första dagen av EM i beachvolley. Riikka Lehtonen och Netta Tuominen förlorade den första gruppspelsmatchen i två raka set.

Espoo United

Nyheter

Video: Liverpool nära Champions League efter försvarslöftets fantastiska frispark

Hoffenheims missade straff på hemmaplan i 1–2-förlusten.

Liverpool var under stor press i första halvlek mot Hoffenheim. Då steg den 18-åriga ytterbacken Trent Alexander-Arnold fram och satte in sitt första A-lagsmål med ett superbt distansskott.

Dopningen förlåten: US Open bjuder in Maria Sjarapova

Avstängda stjärnan gör comeback i grand slam-sammanhang.

Franska öppna ratade henne och en skada satte stopp för Wimbledondrömmen. Men US Opens arrangörer ser till att dopningsavstängda Maria Sjarapova får göra comeback i grand slam-sammanhang.

Fredrik Smulter

Smulter efter EM-guldet: Jag var slapp i lyftningen

Motivationen är inte på samma nivå som tidigare.

Fredrik Smulter tog sitt första guld i klassisk bänkpress då han lyfte 270 kg vid EM i Övertorneå. Tävlingen gick inte riktigt som Smulter ville och han säger att han inte har samma motivation längre.

Camilla Richardsson

Usain Bolt

Engelsk tidning: Lång och blöt festkväll för Bolt mitt under VM

Ska ha druckit konjak och rom till klockan sex på morgonen.

Den engelska tidningen The Sun skriver att den jamaicanska stjärnan Usain Bolt ska ha druckit konjak och rom på en fest som pågick till klockan sex på morgonen. Partyt ordnades under veckan mellan hundrametersfinalen och den korta stafetten.

Vegas sommarpratare

Marcus Sandell: Full fart mot ett stenröse i skidbacken

Alpinisten Marcus Sandell dog nästan i skidbacken.

Med full fart landade alpinåkaren Markus Sandell i ett stenröse i skidbacken. Hans tränare såg honom studsta på stenarna innan han blev liggande. Njuren krossades, näsan bröts liksom ett flertal ben. Mjälten skadades och det blödde i magsäcken . Han var en hårsmån från döden då han blev omhändertagen på sjukhus.

VM i friidrott

SFIM

Fotboll

Friidrott

Ojala som var med i medaljstriden i 35 km vägrade lyssna på tränaren – "Trust me, I know what I'm doing"

Aleksi Ojala var bästa finländare på 14:e plats.

I herrarnas 50 kilometer gång var Aleksi Ojala med i medaljstriden i 35 kilometer. Efter det tappade Ojala sex minuter på de sista 15 till de japanska medaljörerna. Ojala var tävlingens bästa finländare på en 14:e plats. Den killen kommer att gå långt och han kommer att bli populär. En stark personlighet, sade Leif Lampenius.

Följ oss på sociala medier

Nyligen publicerat - Sport