Hoppa till huvudinnehåll

Drömmål då Atletico vann supercupfinalen mot ”storebror” Real: ”Att vinna mot ärkerivalen gör det ännu bättre”

Real förlorade första tävlingsmatchen utan Ronaldo.

Blir supercupfinalen en fingervisning om var Real Madrid står utan Cristiano Ronaldo? I sin första tävlingsmatch utan portugisen föll Real mot ”lillebror” Atletico Madrid efter förlängning. Atletico gjorde mål på våra misstag och det var en rättvis seger, säger Reals tränare Julen Lopetegui.

Höjdhopparen Linda Sandblom ventilerar sin frustration i blogginlägg hon pantat på i några veckor: "Vem fan hoppar istället för mej?"

Sandblom hoppar vidare, nästa gång i Kotka 19 augusti.

Friidrottssäsongen 2018 blev inte som höjdhopparen Linda Sandblom hade tänkt sig. Det blev inget EM i Berlin eftersom hoppningen inte fungerade ordentligt i något skede av sommaren. "I slutändan har allting oftast en mening, fastän det just i stunden känns allt annat än så", kommenterade hon den uteblivna EM-biljetten.

FF Jaro

"Finland har missat tåget" – hård och glädjelös träning hör till det förgångna

Byktvätten efter sämsta EM på över 50 år pågår för fullt.

Den allra största delen av alla idrottare presterar bäst i en trygg och glädjefylld gemenskap, det visar många studier. Den idrottspsykologiska rådgivaren Christoph Treier säger att det inte blir några finländska friidrottsmedaljer i framtiden ifall förbundsledningen inte tar det här på allvar.

Nyheter

Försvinner ishockeyn helt från OS-programmet? Ett av fyra alternativ för framtiden enligt IIHF-presidenten

OS-turneringen i Pyeongchang motsvarade ej förväntningarna.

Under veckoslutet kom OS-ishockeyns öde upp till diskussion vid en juniorturnering i Kanada och det internationella ishockeyförbundets president René Fasel avslöjade att man för tillfället bollar mellan fyra alternativ. Ett av alternativen är att det inte blir någon ishockey alls vid de olympiska spelen.

"Stämplas både som narkoman och förrädare" – kolumnist sågar, Roman Eremenkos mamma kritiserar gamla klubben CSKA, som för första gången berättar om vinterns förhandlingar

Eremenkos val av klubb diskuteras flitigt i rysk press.

Det återstår ännu knappt två månader tills dopningsavstängde Roman Eremenko kan spela sin första match för Spartak Moskva i den ryska ligan, men diskussionen kring den 31-årige mittfältarens situation och vägval verkar ha tagit fart på allvar.

EM i friidrott

Yle Sporten rekommenderar

Sportmagasinet

Danmarks nya dynamitgeneration i rekordform till VM – världsstjärnan Christian Eriksen till Sportmagasinet: ”Alla är vänner med varandra”

Stommen har spelat tillsammans sedan junioråren.

En stomme från europeiska toppligor som växt tillsammans sedan junioråren – och en spelare i absolut världsklass. Där ingredienserna som lett Danmark in på en rekordlång förlustfri svit inför VM. Vi har sett fram emot det här i otroligt lång tid, säger Christian Eriksen.

Avlägsen barndomsdröm blev verklighet för Islands fotbollshjältar: "Trodde aldrig den dagen skulle komma att jag själv spelar där"

Inleder sitt första VM någonsin med att möta Argentina.

Dagens isländska fotbollssspelare växte upp i en tid när fotbolls-VM inte ens var en dröm, eftersom det var så fullständigt otänktbart. Nu står ändå den lilla önationen inför sitt första VM-slutspel, som inleds med match mot Lionel Messis Argentina den 16 juni. "Att först spela EM och sen gå ut och vinna VM-kvalgruppen är en makalös prestation" anser mittbacken Kari Arnason.

Följ oss på sociala medier

Nyligen publicerat - Sport