Hoppa till huvudinnehåll

Kauppi vald till världens bästa innebandyspelare

Landslagsanfallaren Veera Kauppi med på fin lista.

Åren 2014–2016 valdes den svenska landslagsstjärnan Anna Wijk till världens bästa kvinnliga innebandyspelare. Finlands landslagsanfallare Veera Kauppi är världens bästa anno 2017.

NHL

Fallet Sergei Eremenko

Mera nyheter

Sportmagasinet

Superlöftet Nathalie Blomqvist med is i magen: "Jag har definitivt en långsiktig plan i bakfickan"

Fartblindhet risk med unga idrottare som börjar prestera.

Namnet Nathalie Blomqvist dök upp som en frisk fläkt på den finska medeldistanslöpningskartan under vintern, men trots att 16-åringen från Pedersöre redan håller god fart är hon övertygad om att det är skynda långsamt som gäller. Det är jätteviktigt att träna smart, säger Blomqvist till Yle Sporten.

Fredric Portin: Idrottaren uppskattar dem som bryr sig om i nöd och lust

Vem behöver just ditt stöd, frågar landslagsorienteraren.

Det är ju egentligen inget nytt. Så länge jag kan minnas har raderna funnits på en handskriven lapp i mormors och morfars kök. ”Älska mig mest då jag förtjänar det minst – då behöver jag det bäst”. Kommer vi ihåg att göra det med våra idrottare, frågar landslagsorienteraren Fredric Portin i Förbundspennan.

Yle Sporten rekommenderar

Motorcykelolycka kostade Paralympicsmästaren Suur-Hamari benet – insåg redan på sjukhusbädden att ingenting är omöjligt: ”Jag har inte några undanflykter”

Snowboardåkaren erövrade sällsynt guld i Pyeongchang.

Inte var den första tanken på sjukhusbädden direkt att jag i kväll får ett Paralympicsguld runt halsen, säger en rörd Matti Suur-Hamari efter dagens guld i snowboardcross i Pyeongchang. Vägen fram har varit lång.

Finlands 100 största idrottsögonblick

Följ oss på sociala medier

Nyligen publicerat - Sport