Hoppa till huvudinnehåll

Skrabb öppnar för flytt – utesluter comeback i Jaro

Om Gefle åker ur allsvenskan byter Simon Skrabb klubb.

Fotbollsanfallaren Simon Skrabbs framtid i Gefle IF är i vågskålen. Om Gefle åker ur allsvenskan kommer Skrabb att byta klubb. Jag tycker att jag i år har bevisat att jag absolut håller i allsvenskan, säger Skrabb till Fotbollstransfers.com.

ishockey

Robin Salo: "Drömmen är att gå i första rundan"

Vasa Sports hockeyback har etablerat sig i ishockeyligan.

Robin Salo, 18, har sakta men säkert vikt sig en plats i Vasa Sports ligalag. Trots det vågar han redan drömma om större arenor. Den pågående säsongen är något av en vattendelare - vid årsskiftet väntar U20-VM och till sommaren blir det dags för NHL-draft.

Fotboll

Utlandstävlingar – en värdefull erfarenhet för den unga idrottaren

Förbundspennan: En rikedom att tävla utomlands.

Det är en rikedom att få en upplevelse och få erfarenhet av att under olika tävlingsarrangemang vistas med andra länders idrottare under samma tak. Alla uppfostras ändå i sina föreningar och förbund till olika rutiner, vanor och traditioner, skriver Tarja Krum i Förbundspennan.

Sportens sändningar

Finfrämmande i Sjundeå - handbollsherrarna möter Spanien

Yle sänder EM-kvalmatchen i TV2 och på Arenan.

Finlands herrlandslag i handboll får mäta sig med europaeliten igen, när det egentliga EM-kvalet kör igång i november. Efter en inledande bortamatch mot Österrike väntar handbollsgiganten Spanien den 5 november i Sjundeå.

Barcelona besöker Manchester i Yles TV-match

Den 18 oktober vann Barcelona på hemmaplan med 4-0.

När FC Barcelona och Manchester City möttes senast körde katalanerna över sina engelska gäster enligt noter. Nu möts lagen igen i början av november i Yles följande televiserade Champions League-match.

Sportmagasinet

Hockeybröder med uppdrag att irritera

Filip och Erik Riska tillsammans igen i Sport.

Både på uteisen i Lepplax och på garageuppfarten var det den fyra år äldre Filip som var kung. Det var hårda duster som jag tyvärr ofta förlorade, men jag bjöd alltid upp till dans, skrattar Erik.

Längdåkning

Följ oss på sociala medier

Nyligen publicerat - Sport