Hoppa till huvudinnehåll

Fotboll

Mera nyheter

Sportmagasinet

Idrottare: "Så här lyckas du på sociala medier!"

Fem tips av en expert på sociala medier.

Sociala medier har fått en allt viktigare roll på sponsormarknaden. Genom sociala medier kan företag få stor exponering. Om du på sociala medier lyckas få massor av följare blir också du ett intressant sponsorobjekt. Men det gäller att veta vad man sysslar med på sociala medier för att lyckas.

Lejonens respass

Nordenswan: Mållös

Finland sköt 82 skott men gjorde bara ett mål i World Cup.

Sportrivialister gör klokt i att minnas vem som var Finland målkung i World Cup 2016. Tyvärr var det ju bara sammanlagt ett mål som Valtteri Filppula och Finland mäktade med i de tre matcherna som Lejonens World Cup-äventyr varade i. Ganska tyst blir man ju.

Fler nyheter

World Cup-podd

Podden: World Cup 2004 – Finland i hetluften

Senast slutade det med Lejonen mot Kanada i final i Toronto.

Lejonen mot Kanada i finalen på World Cup i Toronto. Det var ju så det hela slutade för tolv år sedan. I Anders Nordenswans poddserie har turen kommit till den senaste gången som turneringen spelades.

Podden: Bra, bättre, Kanada Cup 1987

Det femte poddavsnittet tar upp historiens bästa turnering.

För att återuppliva minnen och höja stämningen inför höstens World Cup bjuder Yle Sportens Anders Nordenswan på en podcast-serie om evenemangets historia. Den femte delen handlar om det som helt enkelt är historiens bästa ishockeyturnering: Kanada Cup 1987.

Följ oss på sociala medier

Nyligen publicerat - Sport