Hoppa till huvudinnehåll

Fagerudd skadad – borta tillsvidare

Skadade sig i matchen mot KalPa i lördags.

Backen Marcus Fagerudd skadade sig i matchen mot KalPa i lördags och nu meddelar hans klubb Ilves att han kommer att missa de kommande matcherna.

Sportmagasinet

Idrottare: "Så här lyckas du på sociala medier!"

Fem tips av en expert på sociala medier.

Sociala medier har fått en allt viktigare roll på sponsormarknaden. Genom sociala medier kan företag få stor exponering. Om du på sociala medier lyckas få massor av följare blir också du ett intressant sponsorobjekt. Men det gäller att veta vad man sysslar med på sociala medier för att lyckas.

Fler nyheter

Golfvärlden sörjer: Legendaren Arnold Palmer är död

Sjufaldige majorvinnaren avled på söndag, 87 år gammal.

Arnold Palmer har somnat in, 87 år gammal. Palmer hör till golfhistoriens största namn och vann sju majortitlar under den långa karriären. Det går inte att föreställa sig golf utan dig, skriver Tiger Woods på Twitter.

World Cup-podd

Podden: World Cup 2004 – Finland i hetluften

Senast slutade det med Lejonen mot Kanada i final i Toronto.

Lejonen mot Kanada i finalen på World Cup i Toronto. Det var ju så det hela slutade för tolv år sedan. I Anders Nordenswans poddserie har turen kommit till den senaste gången som turneringen spelades.

Podden: Bra, bättre, Kanada Cup 1987

Det femte poddavsnittet tar upp historiens bästa turnering.

För att återuppliva minnen och höja stämningen inför höstens World Cup bjuder Yle Sportens Anders Nordenswan på en podcast-serie om evenemangets historia. Den femte delen handlar om det som helt enkelt är historiens bästa ishockeyturnering: Kanada Cup 1987.

Följ oss på sociala medier

Nyligen publicerat - Sport

 • Förbundspennan: Gymnasterna byter klubbsvingare

  Monica Avellan välkomnas som ny ordförande för FSG.

  Monica Avellan kommer från och med nästa år att bli ny ordförande för Finlands Svenska Gymnastikförbund. För många är hon ett relativt okänt namn.

 • Sagan slutligen all: Loimaa Bisons i konkurs

  Forna basketstorheten blev redan tidigare utan ligalicens.

  Basketklubben Loimaa Bisons moderföretag Bisons BC Oy har försatts i konkurs av Egentliga Finlands tingsrätt, det meddelar klubben i ett pressmeddelande.

 • Fagerudd skadad – borta tillsvidare

  Skadade sig i matchen mot KalPa i lördags.

  Backen Marcus Fagerudd skadade sig i matchen mot KalPa i lördags och nu meddelar hans klubb Ilves att han kommer att missa de kommande matcherna.