Hoppa till huvudinnehåll

Nyheter

Hattrick Laine

Laine: "Underbart att göra tre mål"

Nöjd Patrik Laine kommenterade duellen med Matthews.

Fem poäng på fyra matcher och karriärens första hattrick: den 18-årige Patrik Laine har fått en fantastisk start på karriären i NHL. Det här är världens bästa serie och det var mäktigt att göra tre fullträffar, sade Laine själv efter 5-4 segern mot Toronto.

Fotboll

Fallet Johaug

Sportmagasinet

Topptränaren Frans Bosch tror på kroppens sunda förnuft

Topptränaren Frans Bosch förenar styrka med koordination.

Idrottare som lyssnar på sina tränare presterar sämre än sådana som inte gör det. Och det här är bevisat. Så säger den holländska tränaren och professorn vid Fontys-universitetet i Eindhoven, Frans Bosch.

Handbollsgymnasiet, ett steg i rätt riktning

Handbollsgymnasiet ett pilotprojekt som ska ge resultat.

Sedan i höstas har åtta elever vid handbollsgymnasiet i Kisakallio kunnat kombinera handbollsträning och studier. Om fyra år skall de vara studenter och handbollspelare i utländska ligor.

Mera nyheter

Unga finländare fortsätter leverera i NHL

Det är inte bara Patrik Laine som är ung och het i NHL.

18-åriga Patrik Laines hattrick härom dagen gick knappast någon förbi. Men han är inte den enda unga finländaren – nog den yngsta men inte den enda – som på sistone visat framfötterna i NHL-rinkarna.

Handboll

Andreas Rönnberg har gjort sitt i landslaget – kronisk smärta bakom beslutet

Det blev 13 år i handbollslandslaget för Andreas Rönnberg.

Efter tretton landslagsår har Andreas Rönnberg antagligen gjort sin sista handbollslandskamp. En krånglande fot ställer till det. Jag skulle gärna spela några år till i landslaget, men läkaren har sagt att den troligtvis inte blir riktigt bra mera, säger han till Yle Sporten.

Följ oss på sociala medier

Nyligen publicerat - Sport