Hoppa till huvudinnehåll

Komarov och Laine hade show i Toronto – fyra finska mål totalt

Valuta för pengarna när draftstjärnorna drabbade samman.

Matchen mellan Winnipeg och Toronto var hajpad på förhand. Juniorstjärnorna Auston Matthews och Patrik Laine drabbade för första gången samman i Toronto och levererade inför den kanadensiska publiken. Toronto avgjorde i förlängningen.

Champions League

Nyheter

Sportmagasinet

Expressen: Skidåkarna i stort upprop mot dopningen

Över 100 stjärnor har skrivit under ett öppet brev till FIS.

Med åkarrepresentanten Kikkan Randall (USA) i spetsen kräver nu en hel drös med internationella toppskidåkare hårdare tag mot dopningen och ett starkare ledarskap i dopningsfrågorna av internationella skidförbundet. Inför VM har internationella skidförbundet Fis nu bjudit in åkarna till ett möte i Lahtis.

TPS nyförvärv skadad - borta 2-3 veckor

Curtis Hamilton skadade sig i lördagens bortamatch mot HPK.

Ishockeyligalaget TPS nyförvärv, nordamerikanen Curtis Hamilton, kan eventuellt missa resten av grundserien. En underkroppsskada håller forwarden borta i två till tre veckor, meddelar TPS på klubbens webbsida.

Inomhus-EM i friidrott

Tolv friidrottare uttagna till inomhus-EM – Sandblom enda SFI-hoppet

"Större trupp än vad vi förväntade oss för en månad sedan."

Friidrottsförbundet publicerade på måndagen listan på idrottare som ska åka till inomhus-EM i Belgrad. Bland andra fyra häcklöpare, Linda Sandblom och Wilma Murto ska delta – medan Minna Nikkanen ännu får vänta på slutligt besked.

Kaisa Mäkäräinen

Eklöv: Ett positivt bokslut i sista stund, igen

Mäkäräinen räddade igen VM med en bronspeng.

Kaisa Mäkäräinen gjorde det igen. Hon vann en medalj i den sista chansen. Kaisas och Finlands VM räddat efter en verklig viljekamp. Troligtvis Mäkäräinens sista VM-medalj.

Vintersport

FM i friidrott

Arsenal vidare i FA-cupen - Suttons reservmålvakt stal showen

Sutton Uniteds Wayne Shaw njöt av matchen - på sitt sätt.

Skrällen uteblev, men kvällen blev ändå minnesvärd för amatörlaget Sutton United i den engelska fotbollens FA-cup. Samtidigt som Sutton förlorade på planen med 0-2 passade reservmålvakten Luke Shaw på att unna sig både en pirog och ett besök på puben.

Formstarka Florida har funnit flytet: Femte raka bortasegern i NHL

Fem raka segrar på bortaresa, playoffdrömmen lever.

Klockan stannade på 59.55 när Vincent Trocheck satte in 2-1 pucken för sitt Florida Panthers mot St. Louis Blues i nattens NHL-omgång. Segern var Panthers femte raka, och Barkovs och Jokinens gäng börjar allt mer likna ett slutspelslag.

Följ oss på sociala medier

Nyligen publicerat - Sport