Hoppa till huvudinnehåll

Senaste artiklar

Irans kärnenergiprogram

Utdragna förhandlingar om Irans atomprogram

Förhandlingarna om Irans kärnprogram fortsätter på lördagen för tredje dagen i följd. Tillströmningen av utrikesministrar till mötet i Genève har ingett förhoppningar om genombrott, men det finns inga garantier för en uppgörelse.

Finlandshuset i S:t Petersburg

Skriftligt spörsmål om Finlandshuset i S:t Petersburg

Sannfinländarnas riksdagsledamot Arja Juvonen lämnar in ett skriftligt spörsmål om de miljongarantier som staten har gett för renoveringen av Finlandshuset i S:t Petersburg.

Ett grekiskt euromynt med bild av en uggla.

Greklandsdokumenten är nu publicerade

Finansministeriet har publicerat resten av Grekland-dokumenten. De avslöjar med hur stor andel de fyra grekiska bankerna har deltagit i garantiavtalet mellan Grekland och Finland.

Pekkarinen: Behandla Grekland-avtalet på nytt!

Garantiavtalet mellan Finland och Grekland från hösten 2011 borde behandlas på nytt i riksdagen. Det tycker Centerns Mauri Pekkarinen.

Cyperns parlament röstade

Solidaritetsfond och kapitalkontroll ska rädda Cypern

Parlamentet godkände på fredagen genom nya lagar både en solidaritetsfond som gör det möjligt för Cypern att frigöra statliga tillgångar, och en lag som kontrollerar transaktioner.

Stormossens reningsverk i Hangö

Ventilationsrör saknas i pump i Hangö

I Hangö har det skett ett misstag då förbindelseledningen mellan Lappvik och Stormossen blev färdig 2010. Det har lett till störningar i pumpstationen som hör till ledningen.