Hoppa till huvudinnehåll

Senaste artiklar

Rödhårig kvinna med kuk ritad i pannan står i en buss.

Norska slutsatser om "dickpics"

Norskt tv-program utreder fenomenet med snoppbilder.

Bild på Caroline Hainer

Caroline Hainer tror att många dickpics beror på en stor kommunikationsmiss

Tjejer och killar tänder helt enkelt inte på samma saker.

Illustration av man som skriver vid dator och snoppfisk i akvarium i bakgrunden

Från antiken till kikkelikortet - snoppbilderna som speglar en hel kultur

Att dela med sig av sin manliga prakt, en gammal ovana.

Påskynda puberteten

Hej, jag är en kille som skulle villja påskynda puberteten lite. Alla andra är längre än mig och har större snoppar. Folkhälsans expert Patricia Thesleff svarar: Puberteten är en knepig grej som börjar just då det passar den! Egentligen vet inte ens forskarna riktigt vad som sätter igång den.

Ingen utlösning

Hej, jag är en kille på 13 bast. Jag har en kuk på 14,7 cm och med en omkrets på 13,5 cm. Kommer min kuk att bli längre? Jag får typ ingen utlösning! Hjälp, det kommer så lite, vad ska jag göra? Folkhälsans expert Patricia Thesleff svarar: För det första växer snoppen ända fram till 20-årsåldern, så det kan ännu hända mycket

Större snopp av onani?

Blir snoppen större när man onanerar? Folkhälsans expert Patricia Thesleff svarar: Tillfälligt! Man kan inte träna upp snoppen genom att onanera, den blir inte större av att man håller på med det.

Prickar på snobben

Hej! Jag har fått massa konstiga prickar på snobben men har inte haft sex än. Vad kan det vara? Suss Åhman, sexualterapeut och socialpsykolog, svarar: I regel är det så att man inte kan ha blivit smittad av någon könssjukdom om man inte har haft sex med någon, varken samlag eller någon annan form av sex.

Vårtor på snoppen

Hej! Jag är en 20-årig kille som har små vårtor på min penis. Vårtorna ligger där vid penisroten. Har haft vårtorna i över tre månader redan, men de kliar eller stör inte på något sätt utan de bara är där.

Kuken växer inte

Hej jag är en kille på 13 år och min kuk är 13 cm lång. Den har inte vuxit på 6 månader. Är det onormalt? Suss Åhman, sexualterapeut och socialpsykolog, svarar: Det är helt normalt. Snoppar varierar ganska mycket i storlek; man är helt enkelt olika skapta.

Krokig kuk

Min kuk är krokig... Normalt? Suss Åhman, sexualterapeut och socialpsykolog, svarar: Ja, det är helt normalt. Det är egentligen inte många snoppar som är helt spikraka när de står.

Hon skrattade åt paketet!

Hej. Jag är en nittonårig kille som har en relativt liten kuk, den är tolv cm lång och nio cm grov. När jag hoppades att jag skulle bli av med oskulden och tog fram paketet började tjejen skratta. Jag blev så nervös att jag inte kunde få upp den och hon lämnade mig där. Hon har även berättat för sina vänner hur liten jag är.

Snoppen slaknar pga kondom

Jag är en 21-årig kille som har ett problem. Min penis blir alltid slak med det samma som jag ens visar kondomen för den! Därför måste jag alltid ha oskyddat sex. Är detta vanligt? Suss Åhman, sexualrådgivare och socialpsykolog, svarar: Man kanske inte kan säga att det är vanligt, men visst händer det en del killar.

Snoppstorlek

Jag är 14-årig pojke som har en 14 cm lång kuk när den står. Är detta normalt? Suss Åhman, sexualrådgivare och socialpsykolog, svarar: Det där är en helt normal storlek. Jag skulle säga att det till och med är i längre laget om man är bara fjorton år och ännu inte har utvecklats färdigt.

Inget hår vid snoppen

Är det normalt att inte ha fått hår vid snoppen när man är snart 15 år? Suss Åhman, sexualrådgivare och socialpsykolog, svarar: När man får hår krong snoppen beror på i vilken takt kroppen i övrigt utvecklas i puberteten. Det är många 15-åriga killar som ännu inte är så utvecklade att de skulle ha fått hår.

När kommer det sperma?

När kommer sperman ur snoppen? Är det direkt då killen får stånd? Suss Åhman, sexualrådgivare och socialpsykolog, svarar: Det är ganska sällan man får orgasm eller utlösning genast då man får stånd, oftast kräver det att man till exempel smeker snoppen en stund eller stimulerar den på något sätt.

Krokig kuk

Varför är min kuk så krokig? Suss Åhman, sexualrådgivare och socialpsykolog, svarar: Alla är ganska olika skapta. Man kan ha rak eller krokig kuk, de kan se nästan hur olika ut som helst. Att kuken är krokig när man har stånd är jättevanligt.

Stånd hela tiden

Hej, jag är en 15-årig kille och min penis står ALLTID upp när jag ser det minsta lilla av en killes/tjejs kropp. Jag är väldigt bekymrad.

Snoppstorlek och omskärelse

Växer snoppen snabbare om man är omskuren eller om man har förhuden kvar? Min snopp är omskuren och jag tycker att den är liten. Den är 14 cm vid stånd. Jag är snart femton år.

Omskuren snopp - svider!

Jag är en kille på 15 år. Min penis är 6,5 cm slak och 12,8 cm vid stånd. Jag är omskuren så mitt ollon har inget skydd, och alltid när jag går runt svider och krymper min penis pga att ollonet och kalsongerna gnids ihop.

Förhudsförvirring

Har jag trång förhud? Om jag drar tillbaka huden på snoppen så får jag den inte över hela ollonet, och om jag drar för hårt gör det ont. Jag har inte heller kommit i puberteten, är tolv år gammal.