Senaste artiklar
Räddningsarbetare vittnar om sexuella trakasserier, diskriminering och porr på jobbet: "Det hör till vardagen"
Yle intervjuade över 20 personer som vittnar om samma sak.
Distansarbetets många onödiga möten och digitala kommunikation tär – i synnerhet på unga
Tidshantering har blivit en central kunskap.
Arbetskultur och kompetensutveckling
Arbetskultur och kompetensutveckling
Här gäller nolltolerans för sexuella trakasserier
När hierarkierna slopas minskar trakasserierna
Nanny jobbar på bästa arbetsplatsen - här talar man om kärlek, mod och passion
Nio finländska arbetsplatser bäst i Europa.
De bytte mörka Finland mot soliga Thailand
Yousicians personal distansjobbade från Thailand.
Hittar du en passande arbetskultur?
Diskussioner, noggrannhet och hierarkier - vad hör vart?
Alex Fager: En barnrumpa som fick foten
Då jag var 22 var jag fullständigt övertygad om min egen förträfflighet. Det fanns ingenting eller ingen som hade satt, eller var på väg att sätta käppar i hjulet för min framgång. Tills jag en eftermiddag fick ett argt samtal av min dåvarande chef som avslutades med orden: Du behöver inte komma på jobb mera.
De flesta kockar slutar
Bara en tredjedel av de utexaminerade kockarna är kvar i arbetslivet vid 26 års ålder. Den uppskattningen gör Mikael Eskman som arbetar som lärare i matproduktion vid Prakticum. Eskman bekräftar att arbetskulturen i restaurangbranschen är tuff.
Arbetsgivarna svarar på den osunda arbetskulturen
Hotell- och restaurangserviceförbundet MaRa har fått ta del av några av Yle nyheters exempel på osund och våldsam arbetskultur inom restaurangbranschen. Vd Timo Lappi säger att förbundet mycket sällan hör om sådana här fall.