Hoppa till huvudinnehåll

Senaste artiklar

Erika (t.v.) och Emilia Nyström, EM 2014

Systrarna Nyström lägger av – ”Nytt kapitel väntar”

Främsta meriten blev ett brons i EM 2010.

Erika (t.v.) och Emilia Nyström, EM 2014

Nyströms utslagna i Baku

Erika och Emilia Nyström förlorade mot hemmafavoriter.

Erika (t.v.) och Emilia Nyström, EM 2014

Systrarna Nyström vann VM-tvåa – och gruppen

Erika och Emilia Nyström har redan säkrat minst en nionde plats i beachvolley-EM i italienska Cagliari. Systrarna besegrade på torsdagen förra sommarens VM-silverpar Karla Borger och Britta Büthe och vann sin grupp.

Emilia och Erika Nyström.

Systrarna Nyström fortsätter vinna

EM i beachvolley på Sardinien har börjat bra för systrarna Nyström. Det har blivit två raka segrar, varav den senaste kom mot det italienska paret Gioria-Giombini. Finländarna vann med 2-1 (16-21, 21-17, 15-11) i set.

Systrarna Nyström bättre i den finska inbördesmatchen

Erika och Emilia Nyström besegrade det andra finländska paret Riikka Lehtonen och Taru Lahti i EM i beachvolleyoll med 2-1 i set. Setsiffrorna skrevs 21-10, 16-21 och 15-11.

Systrarna Nyström på pallen i Baden

Erika och Emilia Nyström har placerat sig på en fin tredje plats i beachvolleyns Europatourdeltävling i österrikiska Baden. Systrarna förlorade sin semifinal men fick sedan walkover i bronsmatchen. Nästa vecka bär det av till EM.

Riikka Lehtonen

Systrarna Nyström får finskt sällskap i EM

Taru Lahti och Riikka Lehtonen har tilldelats ett wild card till EM-tävlingarna i beach volley. Därmed är två finländska par med i damserien.

Systrarna Nyström trea i Turkiet

Systrarna Erika och Emilia Nyström slutade trea i en turnering i Antalya i Turkiet. I bronsmatchen besegrade systrarna Nyström det tyska paret Schillerwin/Tillmann med 3-1 i set.