Hoppa till huvudinnehåll

Senaste artiklar

Fotboll, Sauseta

Tufft för Torino – danskt för Brügge

Torino och Club Brügge som spelade i HJK:s grupp i Europa League kommer att få spanskt och danskt motstånd när play off-skedet kommer i gång.

Mika Lehkosuo under en presskonferens november 2014.

Lehkosuo: Vi hade studerat bättre

HJK skrev åter ett stycke fotbollshistoria genom att vinna matchen mot Torino i ett nollgradigt och slaskigt Helsingfors. Tränaren Mika Lehkosuo håller ändå låg profil och riktar blicken mot framtiden.

HJK tackar supportrarna efter match mot Torino

Herberts: Klassisk Klubikväll – viljan vann

Så besviken som Anthony Annan blev över ett gult kort är det inte konstigt att HJK vann, skriver Christoffer Herberts från regnet på fotbollsstadion i Tölö.

Torino-HJK, Erfan Zeneli och Molinaro.

Lehkosuo: Klasskillnaden var stor

Varken HJK:s tränare Mika Lehkosuo eller hans spelare kommer med några bortförklaringar efter den tredje raka förlusten i Europa League. Torino var helt enkelt bättre på alla delområden, lyder bedömningen.

HJK borta mot Torino, 23.10.2014

Förlust igen – nu är HJK illa ute

Klasskillnaden var enorm när HJK förlorade också sin tredje gruppspelsmatch i fotbollens Europa League. Serie A-klubben Torino vann på hemmaplan med 2-0 och nu krävs det ett smärre mirakel för att HJK ska avancera.

demba savage

HJK:s matchprogram klart

HJK inleder Europa League-äventyret den 18 september med att möta FC København i Danmark. Den första hemmamatchen spelas den 2 oktober.