Hoppa till huvudinnehåll

Senaste artiklar

Jennifer Lawrence i Hunger Games: Mockingjay del 2

De sista hungerspelen

Katniss Everdeen går till slutstrid mot tyranniet.

Philip Seymour Hoffman

A Most Wanted Man – en film man verkligen vill ha

John Le Carrés spionhistorier har ofta filmatiserats. Med varierande framgång. Ibland är de mer spännande, ibland mindre. Ofta är de eleganta, nästan alltid välspelade. Nu kommer en som levererar på alla fronter.

Let's be cops

Humor, thriller och Boyhood på bio

På duken den här veckan ser vi bland annat musikal, mumin och den omtalade Boyhood. En mix av humor, spänning och drama.

Foto av skådespelaren Philip Seymour Hoffman och blommor på gatan utanför det hus där han bodde. Han tros ha dött av en överdos av narkotika.

Hoffmans sörjande fans förlöjligas

Vi pratade med filmexperten Silja Sahlgren om varför man inte får sörja en skådis, och varför vi hyllar först efter någons död.

Philip Seymour Hoffman

Hoffmans sörjande fans förlöjligas

Efter skådespelaren Philip Seymour Hoffmans död hyllas hans roller över hela världen. Samtidigt möter sorgen på motreaktioner och många ledsna kommentarer möts av förlöjligande. X3M pratade med filmexperten Silja Sahlgren om varför man inte får sörja en skådis, och varför vi hyllar först efter någons död.

The Master

Philip Seymour Hoffmans äckligaste roller

Det var bland annat en sak Philip Seymour Hoffman var riktigt bra på, och det var att spela äckliga roller. Här är hans slemmigaste filmkaraktärer.

Philip Seymour Hoffman

Philip Seymour Hoffmans kommande filmer

Philip Seymour Hoffmans död påverkar inte The Hunger Games-filmerna.

Philip Seymour Hoffman den 19 oktober 2011 i London

Han gav karaktärer djup

I dag ska obduktionen bekräfta om skådespelaren Philip Seymour Hoffman dog av en heroinöverdos. Hollywoodstjärnan, som blev känd för sina många minnesvärda birollsfigurer, vårdades för medicinmissbruk våren 2013.

Philip Seymour Hoffman

Philip Seymour Hoffman död - troligen överdos knark

Den amerikanska skådespelaren Philip Seymour Hoffman hittades död med en injektionsspruta i armen i sin lägenhet på Manhattan på söndagen.