Hoppa till huvudinnehåll

Senaste artiklar

Jordgubbar och prästkragar

En sommar fylld med favoriter på Yle Fem och små och större paket på Yle Arenan

Här är det ABC till tv- och Arenasommaren med Svenska Yle.

Lilyhammer (16)

Se Bruce Springsteen i sista avsnittet av Lilyhammer

Bruce ”The Boss” Springsteen gör skådespelardebut i sista avsnittet av Lilyhammer. Musikerlegenden skall spela ägaren till ett bårhus. Steven Van Zandt, som spelar huvudrollen som Frank Tagliano i Lilyhammer, och Springsteen har känt varandra länge som musikerkollegor.

Lilyhammer (16)

Frank blir skjuten direkt

Tisdagen 13 januari är det dags för den tredje säsongen av Lilyhammer på Yle Fem. Frank får ta en kula redan i första avsnittet. Resten är flashbacks, skämtar huvudrollsinnehavaren Steven Van Zandt.

Lilyhammer (12)

Lilyhammer 2 - isompi, rankempi, hauskempi

Mafioso ja yökerhon omistaja Frank "The Fixer" Tagliano palaa kuvioihin. Mies on edelleen FBI:n todistajansuojeluohjelmassa, mutta nyt myös kaksosten isä. Oikeat kontaktit ja oikeantyyppinen kiristys tekee kaiken mahdolliseksi myös Norjan takahikiällä.

Lilyhammer (12)

Lilyhammer 2 - ännu större, tuffare och roligare

Mafioson och nattklubbsägaren Frank "The Fixer" Tagliano är tillbaka med en andra säsong på Yle Fem – fortfarande under FBI:s vittnesskydd och nu också tvillingpappa. Att klara av rollerna som halvkriminell och småbarnsfar kräver en del jonglerande, men allt är möjligt med de rätta kontakterna och rätt typ av utpressning.

Inspelning av Lilyhammer

Lilyhammer – ypperligt drama i ett nytt medieutbud

De senaste åren har också bolag som erbjuder on demand -tjänster dykt upp som en möjlig finansiär för nordiska dramaproduktioner. Främst Netflix har satsat stort, och ett av resultaten är norska succén Lilyhammer.

Lilyhammer (12)

Lilyhammer - lite större, lite råare men fortfarande norsk

Mafioson och nattklubbsägaren Frank "The Fixer" Tagliano är tillbaka – fortfarande under FBI:s vittnesskydd och nu också tvillingpappa. Den andra säsongen utlovar mer drama, mer farligt men samtidigt anspråkslöst och lekfullt.

Samarbetenas låtvecka

Det är mycket "&" och "ft." på veckans nya låtar.