Hoppa till huvudinnehåll

Senaste artiklar

Mikko Hirvonen hade inga problem under sitt första Dakarrally.

Hirvonen missade pallen i Dakarrallyt

Finländarens debut slutade med en fjärdeplats.

Mikko Hirvonen rattar sin Mini i Dakar-rallyt 2016.

Pallplatsen ännu inom räckhåll – Hirvonen vann nästsista etappen

Mikko Hirvonens första Dakar-rally har gått bra.

Mikko Hirvonen i elden i Dakar-rallyt.

Hirvonen jagar pallplats i rallyklassiker

Ligger på tredje plats inför de två sista etapperna.

Mikko Hirvonen slutade med en andra plats

Hirvonen fick sätta stopp med andra plats

Slutet gott - allting gott? Mikko Hirvonen kan åtminstone inte klaga på avslutningen av sin rallykarriär på VM-nivå. Finländaren blev tvåa i Wales.

Mikko Hirvonen avslutar karriären efter säsongen 2014.

Hirvonen strider om andraplatsen – Latvala ute ur leken

Mikko Hirvonen är på andra plats inför den sista dagen av VM-rallyt i Wales. Jari-Matti Latvala körde ut tidigare under dagen och är inte med i toppstriden.

Jari-Matti Latvala kör sin Volkswagen i Wales.

Finländarna ligger bra till i Wales

Efter åtta specialsträckor av det walesiska VM-rallyt ligger Jari-Matti Latvala på en andra plats medan Mikko Hirvonen är trea.

Mikko Hirvonen avslutar karriären efter säsongen 2014.

Mikko Hirvonen avslutar karriären

Rallychauffören Mikko Hirvonen avslutar sin karriär efter den pågående säsongen. Det meddelar han på sin webbplats.

Jari-Matti Latvala, Frankrike hösten 2014

Latvala tog sällsynt seger

Jari-Matti Latvala höll fast vid sitt halmstrå att ta upp kampen om världsmästartiteln, när knep segern i det franska VM-rallyt efter en imponerande insats. Latvala blev den första finländska asfaltvinnaren på 15 år.

Jari-Matti Latvala, Frankrike hösten 2014

Latvala kör mot seger i Frankrike

Jari-Matti Latvala har kopplat ett järngrepp om segern i det franska VM-rallyt. Latvala vann lördagens fyra första specialsträckor och har en betryggande ledning inför den sista dagen.

Rally

Latvala tvåa efter åtta specialsträckor

Finländaren Jari-Matti Latvala befinner sig på en andraplats bakom fransmannen Sebastien Ogier efter fredagens specialsträckor i Australien. Mikko Hirvonen visade också bra fart och är sju sekunder efter täten.

Sebastien Ogier i VM-rallyt i Polen.

Ogier överlägsen i Polen

Sebastien Ogier tog sin femte seger i år, då han körde till en ohotad seger i VM-rallyt i Polen. Bästa finländare var Mikko Hirvonen på en fjärde plats.

Jari-Matti Latvala.

Ogier leder - Latvala fyra

Sebastian Ogier tog tillbaka ledningen efter den sjätte specialssträckan i det polska VM-rallyt. Jari-Matti Latvala är nästan en halv minut efter och har gett upp segern.

Jari-Matti Latvala i Wales 2013.

Latvala vann med klar marginal

Jari-Matti Latvala lämnade ingenting åt slumpen när han gasade iväg med segern i säsongens femte VM-rally i Argentina.

idrott, sport

Latvala tvåa - Hirvonen avbröt

Jari-Matti Latvala är tvåa i det argentinska VM-rallyt efter den fjärde specialsträckan. För Mikko Hirvonen är tävlingen över.

Sebastien Ogier

Ogier etta i Portugal

Volkswagenkusken Sebastien Ogier var snabbast i Portugals VM-rally och tog ett ännu stadigare grepp om hela VM-serien. Mikko Hirvonen blev andra med sin Ford.

Sebastien Ogier

Ogier vann igen i Portugal

Sebastien Ogier upprepade sin triumf från ifjol, när han på söndagen körde i mål som etta i det portugisiska VM-rallyt. Ogier har nu vunnit tre av säsongens fyra första deltävlingar.

Sebastien Ogier i Portugal 2014.

Jämnt i täten i Portugal

Sebastien Ogier och Mikko Hirvonen slåss om tätpositionen i VM-rallyt i Portugal och finns konstant inom någon sekund från varandra.

Latvala trea efter öppningsdagen

Två korta specialsträckor kördes under natten och Jari-Matti Latvala är fortfarande med i tätstriden i VM-rallyt i Mexiko.

Sebastien Ogier

Sebastien Ogier snövägarnas härskare

Sebastien Ogier har under torsdagen sakta men säkert visat konkurrenterna hur man kör bil i vinterförhållanden. Men Jari-Matti Latvala har inte gett upp ännu.

Mikko Hirvonen, Monte Carlo 2014

Hirvonen avbröt på sista sträckan

Den regerande världsmästaren Sebastian Ogier vann säsongens första deltävling i rally-VM när han gasade in som etta i Monte Carlo. Av finländarna var Jari-Matti Latvala femma, medan Mikko Hirvonen avbröt.

Latvala hittade farten

Jari-Matti Latvala var snabbast på fredagens sista specialsträcka i VM-rallyt i Monte Carlo. Latvala är trots det långt bakom Ogier som leder rallyt.

Bryan Bouffier

Överraskning på gång i Monte Carlo

Fransmannen Bryan Bouffier har inlett Monte Carlo-rallyt strålande och leder klart efter första dagen. Finländarna inledde svagt men förbättrade under eftermiddagen.

Jari-Matti Latvala

Latvala med i tätstriden - Hirvonen gjorde volt

Jari-Matti Latvala ligger på andra plats i VM-rallyt i Storbritannien. För Mikko Hirvonen kunde det ha gått riktigt illa då hans bil snurrade runt via taket.

Jari-Matti Latvala

Ogiers slutspurt bet

Sebastien Ogier imponerade stort under avslutningsdagen av VM-rallyt i Spanien. Fransmannen var överlägset snabbast och avancerade från en tredje plats till seger. Jari-Matti Latvala slutade tvåa.

Jari-Matti Latvala

Latvala upp i ledning

Jari-Matti Latvala tog över tätpositionen på den sjunde specialsträckan och leder VM-rallyt i Spanien. Världsmästaren Sebastien Ogier åkte på en punktering på den sjätte specialsträckan.