Hoppa till huvudinnehåll

Senaste artiklar

zac efron som DJ

We Are Your Friends – en DJ för EDM-fans

Fyra killar. Samma dröm. Om fyrk & framgång.

Kimye

Bestman dök inte upp efter triangeldrama

I lördags gifte sig äntligen ett av de mest omtalade paren på stjärnhimlen. Kanye fick sin Kim och levde lyckliga i alla sina dagar. Mjaaa… Helt odramatisk blev inte den här bröllopssagan.

Vår drömuppsättning av Mamma Mia

Imorgon, fredag, får vi veta vilka som spelar huvudrollerna i Svenska Teaterns uppsättning av succémusikalen som har premiär 27:e september. Vi drömde bort oss lite och planerade våra drömmars Mamma Mia.

"Mina kollegor är fega svikare"

Ibland verkställs inte de bästa idéerna på grund av kollegornas illvilja och lättja.

Vägen till Oscars - Dallas Buyers Club

Har du sett årets mest klockrena Oscarfilm? Dallas Buyers Club är stilrent skildrad med ett starkt manus, perfekt uppförd av skådisarna involverade (Matthew McConaughey och Jared Leto) och behandlar ett av de kännspakare teman (nej, inte slaveri); den tungsinta fighten mot Aids på 80-talet.

"Får inte heteron spela homon?"

Jared Leto är oscarsnominerad för sin roll som transsexuell i Dallas Byers Club, en roll som väckt mycket uppmärksamhet. Nu har en tittare beskyllt honom för transhat pga. sin rollprestation.

Många Oscarsnominerade filmer på bio

533 stycken barn, HIV och en bortadopterad son, det är ungefär vad filmerna som har premiär idag handlar om. Två av filmerna har sammanlagt 10 Oscarsnomineringar.

Leonardo DiCaprio, Martin Scorsese och Jean Dujardin på premiären av The Wolf of Wall Street i Paris.

Wolf of the Oscars?

En galen komedi har klättrat upp bland de nominerade på årets Oscarsgala. Med prischans i de intressantaste kategorierna ser det ganska bra ut för filmen Wolf of Wall Street. Men ska verkligen skrattet vinna över tårarna i år?