Hoppa till huvudinnehåll

Senaste artiklar

Kråkbärskaka

Höstens läckraste kaka görs med kråkbär

Anni har bakat en god, lätt och snabbt lagad kråkbärskaka.

Rawkaka av blåbär

Raw food kaka med blåbär – himmelskt god och nyttig

Fri från laktos, gluten och socker och bakad utan ugn.

Tobias låter sig inspireras av det skottska landskapet och skapar en tårta som inte liknar något annat.

Tårtor utöver det vanliga

Tobias Hamann-Pedersen inspireras av närmiljön

Marsipanrosor på Andreas Knips hembageri i Kvevlax.

Bageriernas bästa tid är nu

Konfirmationer och skolavslutningar. Sen bröllop.

Sommarkakor vid Aroma konditori

Ugnarna går varma inför skolavslutningen

Franska tårtor är årets hit.

Blinier

Beräkna rätt - kaffebjudning

Tips för att beräkna rätt mängder mat och dryck