Hoppa till huvudinnehåll

Senaste artiklar

Ariel Sharons kista bärs fram i Jerusalem

Sharon vigdes till sista vilan

Israels tidigare premiärminister Ariel Sharon har blivit begravd på sin familjegård i södra Israel. Den kontroversielle premiärministern hedrades under en stor minnesceremoni i Jerusalem tidigare under dagen.

Sharons minnesceremoni har inletts

Minnesceremonin för Israels tidigare premiärminister Ariel Sharon har inletts i Jerusalem.

Sharon begravs på måndag

Israeliska medier rapporterar att den förra israeliske premiärministern Ariel Sharon kommer att begravas på måndag eftermiddag. På söndag finns Sharons kista till påseende i Jerusalem. Ledare världen över har kommenterat dödsfallet.

En hyllad och hatad ledare

Ariel Sharons militära och politiska karriär gjorde honom till en kontroversiell person. Hans insatser för att säkra Israels säkerhet hyllades av många, men hans hårda linje mot palestinierna kritiserades likaså av många.

Sharons tillstånd försämrades ytterligare

Israels tidigare premiärminister Ariel Sharons tillstånd har försämrats ytterligare. Sjukhuset där han vårdas uppger att ex-premiärministerns tillstånd är mycket allvarligt och att familjen har samlats vid hans sida.

Ariel Sharons tillstånd sämre

Tillståndet för Israels förre premiärminister Ariel Sharon försämrades på onsdagen efter en operation. Sharon har legat i koma i åtta år.