Hoppa till huvudinnehåll

Senaste artiklar

Kändiskocken Micke Björklund vinnare av svenska Robinson

Han tar hem en vinstsumma på en halv miljon kronor.

Restaurangerna kan stänga på måndag – riksdagen har godkänt förslaget

Marin vill inte att depressionen på 1990-talet ska upprepas.

Drömde om en egen restaurang - blev företagare på köpet

Allt fler unga blir företagare i dag.

Kockutbildningen i Karis förändras: Vuxna och ungdomar studerar tillsammans

Ingen gemensam ansökan till kocklinjen nästa år.

Stjärnkock vill äta upp all skarv och säl

Michael Björklund ser fram emot strömmingsmarknaden i Åbo.

Överraska med en lokal delikatess - Borgåsnäckor à la Björklund

Ett recept där det är bra att få hjälp av goda vänner.

Ugnsstekt älginnerstek med emmerstuvning, ölglaze och vitlökssmör

Micke Björklunds recept från Närmat i Östnyland.

Stekt nötytterfilé med tomatsallad, svartvinbärsgelé och chiligräddsås

Micke Björklunds recept på biff med tomatsallad.

Bjud på smörstekta kantareller med len blomkålskräm

En festlig rätt med enkla smaker på bara 15 minuter.

Kändiskocken Michael Björklund: Min pappa tog sitt liv

Sommarprat om ilska, skuld och psykisk ohälsa.

Kalle Tanner är Årets kock 2018

Den prestigefyllda tävlingen ordnades för 23. gången.

Närmat med Micke Björklund nominerat till stort europeiskt webbpris

Också Radioteaterns satsning tävlar i Prix Europa.

Micke Björklund lever på närodlad mat i Västnyland - följ med i vår liveblogg!

Ska laga frukost, lunch och middag på närproducerad mat.

Thomas Snellman fick pris för Reko

Valdes till årets nordiska matentreprenör.

Det viktigaste är väl att bara prata på?

Har du en språkgroda på lager?

Micke Björklunds finska gröt blev succé

Miche Björklund kokar gröt på finska

En vecka med endast närproducerad mat - hur gick det?

Klarade sig Micke Björklund på närmat?

Närmat liveblogg - från Michael Björklunds matresa

Så här ser en vecka med närproducerad mat ut

Kräftan smakar bra fylld och på grillen

Michael Björklund tipsar om vad du kan göra av kräftor.

Mästerkockens mattips inför påsken

Lamm och memma ska det vara!

Skolmaten genom flera decennier

Finland ger skolbarnen varm mat.