Hoppa till huvudinnehåll

Senaste artiklar

thomas morgenstern

Morgenstern har hoppat färdigt

Den österrikiska backhopparen Thomas Morgenstern lägger skidorna på hyllan. På sin meritlista har 27-åringen inte minst tre OS-guld.

thomas morgenstern

Grönt ljus för Thomas Morgenstern

För en månad sedan föll han allvarligt i Kulms flygbacke. I dag gav läkarna lov att han får hoppa i OS.

Vuojärvi, Herberts, Koivukangas, Oivo

Sporthörnan: Mäkäräinen är Finlands trumfkort

Sporthörnan är tillbaka. I det första webb-TV-avsnittet tog Sporthörnan pulsen på vinter-OS i Sotji. Kaisa Mäkäräinen ansågs vara Finlands främsta medaljhopp medan chanserna till ett finländskt guld är störst i damernas sprintstafett.

Thomas Morgenstern

Morgenstern vill hoppa i OS

Thomas Morgenstern föll illa i Kulms flygbacke den 10 januari. Han har tillfrisknat oerhört snabbt och hoppas kunna delta i Sotji men de kommande två veckorna är direkt avgörande.

Norsk tidning: Morgenstern hoppar i OS om läkarna tillåter

Den österrikiska backhopparen Thomas Morgenstern har inte gett upp hoppet om att kunna delta i OS i Sotji. Morgenstern föll i flygbacken i Kulm för två veckor sedan.

Thomas Morgenstern föll illa i Kulm.

Morgenstern på bättringsvägen

Backhopparen Thomas Morgenstern som skadade sig allvarligt i flygbacken i Kulm är nu på bättringsvägen.

Thomas Morgenstern föll illa i Kulm.

Läget stabilt för Morgenstern

Österrikaren Thomas Morgensterns läge är stabilt meddelade det österrikiska skidförbundet på lördagen. Morgenstern föll illa i fredags i flygbacken i Kulm.

Obehaglig vurpa av Morgenstern igen - se video

Thomas Morgenstern föll på träningen i flygbacken i Österrike. Österrikaren tappade medvetandet efter fallet och förde still sjukhus.

Ahonen

Ahonen gav styrkebesked

Efter den första omgången i världscuptävlingen i tyska Titisee-Neustadt var Janne Ahonen på tolfte plats. Tack vare ett hopp i andra omgången som mätte hela 140,5 meter slutade den finska backhopparen till sist femte.