Hoppa till huvudinnehåll

Senaste artiklar

Jarkko Ruutu, september 2015.

Klart: Jarkko Ruutu blir talangscout för Columbus

Jarmo Kekäläinen anlitade bekantingen från HIFK och Jokerit.

Jarkko Ruutu, september 2015.

Tunga anklagelser av Ruutu – Summanen slår ifrån

Beordrade HIFK:s tränare till attack mot Miikka Kiprusoff?

Florida vann

Barkovs segerrecept – kopiera Jarkko Ruutu

Sean Bergenheims passningar, Jussi Jokinens mål och Alexander Barkovs straff i Jarkko Ruutu-stil. Där tre orsaker till att Florida vann över Pittsburgh i NHL-hockeyn.

jarkko ruutu

Ruutu sätter punkt för karriären

Ishockeyspelaren Jarkko Ruutu avslutar sin proffskarriär. Den här säsongen var han länge utan klubblag före han spelade fyra matcher i den schweiziska ligan där det ändå inte gick vägen.

Jarkko Ruutu i Jokerituniform.

EHC Biel och Ruutu går skilda vägar

Det blev endast en fyra ligamatcher lång sejour i schweiziska EHC Biel för ishockeyspelaren Jarkko Ruutu. Klubben förlänger inte kontraktet med forwarden.

Jarkko Ruutu i Jokerituniform.

IS: Jarkko Ruutu till Schweiz

Enligt Ilta-Sanomat har ishockeyagitatorn Jarkko Ruutu hittat en ny arbetsgivare i Schweiz. Ruutu spelade för Jokerit i den inhemska ligan förra säsongen men blev utan KHL-kontrakt.

Jokerit vill ha Karalahti kvar

Enligt Iltalehti kommer Jere Karalahti att spela med Jokerit då laget nästa säsong debuterar i KHL. Iltasanomat i sin tur berättar att Karalahti inte undertecknat något kontrakt.

Eronen skadad - Ruutu tillbaka

Jokeritbacken Teemu Eronen har skadat sig och kommer att vara borta en tid framöver meddelar klubben på sin webbplats. Vad för skada det är frågan om och hur länge han kommer att vara borta är oklart.

Jarkko Ruutu i Jokerituniform.

Ruutu stängs av i sex matcher

Jokerits Jarkko Ruutu stängs av i sex matcher för tacklingen mot SaiPas Roope Hämäläinen i torsdagens ligamatch. Dessutom tvingas han betala böter.