Hoppa till huvudinnehåll

Senaste artiklar

Nya och galma Dansdaxmedlemmar. Från vänster: Gösta Hjerpe, Max Åkersten, Mikael Österberg, Yngve Lithén, Gerhard Loo, Per-Anders Lindell

Dansdax lever sin dröm

Dansdax har ett succéår bakom sig.

jo strømgren kompani från norge: a dance tribute to the art of football. alexandersteatern 2015.,

Banbrytande fotbollsdans från Norge

Danskompani från Norge i en spektakulär fotbollsdans.

Lasse Stefanz

Lasse Stefanz om människans bästa vän

Lasse Stefanz toppar Danslistan.

Janne Martins, dansband, Sverige

Ännu en Martin

Hasses bror Janne Martin och hans band

Dansbandet Marlenes, Marlene Östersund

Angelina fick en egen sång

Angelina vägde bara 470 gram när hon föddes. Det blev en tuff start för henne och familjen i Sundom. Idag mår Angelina bra och har fått en egen sång. Mamma Marlene Östersund i dansbandet Marlenes skrev en låt om sin lilla flicka. Marlene berättar att orden bara rann ur henne och att lilla Angelina redan gillar låten. Marlenes utmanar på veckans Danslista med nya singeln Angelina.

Thomas Lundin sångare, skådespelare, programledare och schlagerexpert.

Thomas Lundin fick fem frågor om dans

Thomas Lundin debuterar på Danslistan med nya låten Bara när jag blundar. En sång skriven av vissångerskan Anna Döbling och i Thomas Enroths arrangemang en danslåt lämplig på vilket dansgolv som helst. Lundin har gästat Vegalistan under åren, men nu testar vi honom för första gången hos dansvännerna. Thomas fick fem frågor om hans förhållande till dansmusik.

Olle Jönsson, sångare i Lasse Stefanz

Årets sångare hade underkänt i sång

Olle Jönsson från dansbandet Lasse Stefanz fick en Guldklave i kategorin Årets sångare i Malung. Han är förstås glad över utnämningen, också om Lasse Stefanz håvat in ett otal Guldklavar under årens lopp. Till saken hör att Olle hade underkänt i sång i skolan, men det säger väl mer om skolan än om Olle med den mörka basrösten.