Hoppa till huvudinnehåll

Senaste artiklar

Dålig åtgång på inhemska grönsaker – odlare: Sämsta säsongen på 30 år

Svårt att få ekonomi i odlandet, säger bonden Christer Finne

Det våras för bonden - pandemin har lett till större uppskattning av inhemskt jordbruk

Attityderna till jordbruk och bönder har blivit positivare.

Nu ska vi rädda pollinerarna - de är livsviktiga och vi är helt beroende av dem

Utan pollinerare kan du bli utan både kaffe och äpplen.

Baljväxter en del av lösningen när vi ska odla hållbart

Allt fler människor behöver mat på jorden.

Klimatpanelens dom: Vårt sätt att använda marker ökar på uppvärmningen

Höjda temperaturer ger ökenutbredning och sämre jord.

Ekomaten allt mer populär - och inte längre bara för de välbärgade, säger forskare

Försäljningen av ekologisk mat ökar med tio procent per år.

Det här åt finländarna 2018 – broiler ökar fortsättningsvis i popularitet

Mjölkprodukter, kött och ägg fortfarande populärt.

Medelålders finländare äter vad de vill - unga och gamla äter klimatvänligast

Unga tänker på miljön, för äldre är kött en lyxprodukt.

Kaféet på Tulludden får nu servera soppa

Kaféet är lämpligt som livsmedelslokal.

Mervärde för Hangö? S-markets planerade nybygge delar ortsborna

Bättre sortiment men illa för Berggatan.

Bybutiken i Hindhår slår igen: "Nu går nog sista visan"

Kundunderlaget har varit för litet.

Ett ägg om dagen kan minska risken att insjukna i typ 2-diabetes

Nya rön från Östra Finlands universitet.

Matåret 2019 för oss närmare våra rötter - välmåendet och det sociala förstärks

Vågar du välja maskrosblad i stället för ruccola 2019?

Håll hunden borta från julbordet – de här livsmedlen är farliga för ditt husdjur

Vissa godsaker ska inte delas med dina lurviga vänner.

Utredning: När maten blev billigare tog industrin en större del av kakan

Konsumenten är vinnaren – handeln förloraren.

Vi köper ekologiskt odlad mat som aldrig förr - inom branschen tror man att det blir ännu mer

Försäljningen av Luomu-produkter ökade med 13 % på ett år.

Li Andersson vill helst laga godare och mångsidigare vardagsmat själv

Som riksdagsledamot hinner Li Andersson sällan laga mat.

Finlands första matgymnasium planeras i Loimaa

Kan starta redan hösten 2018.

Visa fler Du är på sida 1, gå till följande sida