Senaste artiklar
Pumpa ger efterrätten en krämig och lyxig konsistens – baka en pepparkaksdoftande pumpapaj och servera med trendig pumpalatte
Här är kockens fem trix för att få till en perfekt paj.
Nu ställer vi till med rabarberfestival – baka, kocka och safta med trädgårdens syrligaste primör
Här hittar du Strömsös bästa recept med rabarber.
Baka glutenfritt, javisst – här har vi samlat recepten på Strömsös bästa glutenfria bakverk
Allt från enkla bröd till avancerade tårtor.
Baka lökpaj med franska influenser
En smakrik och billig paj med fin färg från rödvin.
Tomatpaj med hemlagad tomatsås och smakrik ost
Perfekt som tillbehör till kräftfesten.
Västerbottenpaj med rostade sesamfrön - det perfekta tillbehöret till kräftskivan
Ett gott tilltugg till kräftor och havets andra läckerheter.
Sputniken håller ställningarna - men hälsotrender smyger sig in i soldathemmet i Dragsvik
Vart fjärde bakverk som säljs i soldathemmet är en sputnik.
Runebergstårtor från Pojo på export till Stockholm
Runebergstårtor från Pojo för första gången i Sverige.
Gör en skåprensning och baka klassikern Key lime pie på rester
Pajbotten kan göras på kex- och brödrester.
Friterade piroger på brödkanter och lammkorv
Snacks för oväntat besök.
Nästa gång jag ser mig är det inte jag: TWIN PEAKS – det händer igen
Taivassalo skriver om bärpajer, mördarBOB och Österbotten.
Kultmålvakten lämnar Sutton – "vi kommer att bli undersökta och det här har förvandlats till en mardröm"
Wayne Shaws pirogätande står honom dyrt.
Uppdatera din picknickkorg med dessa exotiska tips
X3M har tröttnat på den klassiska picknickmaten.
Från åkern till brödhyllan – ett bröd blir till
Nyfikna kameran tar reda på hur ett bröd blir till.
Ortodox påsk kulminerar i fest och glädje
Hur firar man påsk inom den ortodoxa kyrkan?