Hoppa till huvudinnehåll

Senaste artiklar

Baka lökpaj med franska influenser

En smakrik och billig paj med fin färg från rödvin.

Tomatpaj med hemlagad tomatsås och smakrik ost

Perfekt som tillbehör till kräftfesten.

Västerbottenpaj med rostade sesamfrön - det perfekta tillbehöret till kräftskivan

Ett gott tilltugg till kräftor och havets andra läckerheter.

Sputniken håller ställningarna - men hälsotrender smyger sig in i soldathemmet i Dragsvik

Vart fjärde bakverk som säljs i soldathemmet är en sputnik.

Runebergstårtor från Pojo på export till Stockholm

Runebergstårtor från Pojo för första gången i Sverige.

Leftover Key lime pie

Klassikern i ny tappning!

Friterade piroger på brödkanter och lammkorv

Snacks för oväntat besök.

Nästa gång jag ser mig är det inte jag: TWIN PEAKS – det händer igen

Taivassalo skriver om bärpajer, mördarBOB och Österbotten.

Uppdatera din picknickkorg med dessa exotiska tips

X3M har tröttnat på den klassiska picknickmaten.

Från åkern till brödhyllan – ett bröd blir till

Nyfikna kameran tar reda på hur ett bröd blir till.

Ortodox påsk kulminerar i fest och glädje

Hur firar man påsk inom den ortodoxa kyrkan?