Senaste artiklar
Allt annat än snabbmat – att koka traditionell memma tar sex till åtta timmar
Vill man ha memman i en näverlåda ska den göras på sommaren.
Axos café har varit en mötesplats för Pargasborna i årtionden - allt började med memma
Ruben Söderholm startade Axos bageri på 40-talet.
Vad kom först, hönan eller ägget? 40 kluriga frågor om påsken
Testa din kunskap i det stora påskquizet!
Åboländsk påskquiz - ta ett påskägg till och testa dina påskkunskaper!
Kan du svara rätt om memmgås, häxor och dansband?
Full fart i Vasa saluhall inför påskhelgen: "Lamm är överlägset mest populärt"
Inför helgen handlade många läckerheter till påskbordet.
Inhemskt lammkött säljs utomlands trots efterfrågan - allt mer ekologiska ägg och vegansk pasha på påskbordet
Kött förs till Sverige pga underkapacitet i slakterierna.
Sven-Olof lagar memma på gammaldags vis
Rågmjöl, malt, vatten, salt - det är allt!
Rekoringen på Kimitoön tar nystart
Nu börjar värvandet av nya producenter på Kimitoön
Påskhelgen ger tid att umgås med familjen
"Påskhäxorna är ute för tidigt nuförtiden.
10 frågor om påsken – Visste du det här om den största kristna högtiden?
Gör vårt quiz och testa din kunskap om påsken.
Rågbrödet är Finlands nationalrätt
Nästan 50 000 finländare deltog i omröstning.
Mästerkockens mattips inför påsken
Lamm och memma ska det vara!
Påsken – en salig blandning av traditioner
Kristen tro möter hedniska traditioner på påsken.
Mmm ... som i memma!
Om memma
Memman: påskbordets fasa eller höjdpunkt?
Koka din egen memma, eller köp en riva!
Påskmaten är ohälsosam!
Påskmaten är ohälsosam, kolestorolrik och fet.
Memma
"Memmans största ivrare bor i Dickursby"
Bettina S möter Conan O´Brien
Och Conan stjäl showen, som det ska vara.