Hoppa till huvudinnehåll

Senaste artiklar

I Svartå kvarn blir spannmål till mjöl i en 86 år gammal valskvarn

Närmare 80 ton spannmål blev till mjöl i kvarnen i fjol.

Sven-Olof lagar memma på gammaldags vis

Rågmjöl, malt, vatten, salt - det är allt!

Pepparkaksbageriet Axo blir del av Rostens bagerikoncern

Man undersöker möjligheterna att exportera Pargasprodukter.

Åboelever med om att slå världsrekord i grötätning

Sammanlagt åts 390 230 portioner ekogröt i Finland.

Råg i ryggen och vete på export från Sjundeå

Spannmålsodlarna står inför utmaningar.

Grönsaksodlare i Ingå förlorade 30 000 euro efter en hagelskur

Ingrid Träskmans grönsaker är förstörda.

Venezuela griper sockerbagare - mjölet måste användas till bröd

Förbjudet att baka kakor i det ekonomiskt krisande landet.

55 338 danskar i test om nordisk kost: Moroten bra vapen mot stroke

Undersökning: Nordisk kost bra för hjärnhälsan.

Sébastien Boudet sjunger surdegsbrödets lov

Den fransk-svenske bagaren ledde kurs i Korsnäs.

PTT: Mjölk och kött blir fortfarande billigare

Matpriserna sjunker inte lika snabbt som tidigare.

Folk mumsar i sig havre som aldrig förr

Det är goda tider för havrebaserade produkter.

WTO: Inte oetiskt att äta quinoa

Lokalbefolkningen har också råd att köpa quinoa.

Lakritsknäckebröd från Borgå förtjusar i Frankrike

Johanna von Wright tillverkar knäckebröd i olika smaker.

Destination: Ingå hamn

Hamnen som inte för något väsen av sig.

Nästan 30 000 ton vete från Ingå till Spanien

Första större fartyget med vete från Ingå hamn.

Vårt dagliga bröd från Elanto

Vi får följa med hela processen på brödfabriken.

Från åkern till brödhyllan – ett bröd blir till

Nyfikna kameran tar reda på hur ett bröd blir till.