Hoppa till huvudinnehåll

Senaste artiklar

8 000 euro i böter för Borgåbageri – fortfarande brister i hygienen

Har inte följt alla miljöhälsovårdens uppmaningar.

Julrusch i bagerierna – i Ekenäs bakas tusentals julstjärnor

Trots att många bakar själva säljs det massor av julbakverk.

Syd-Österbotten: Närpes brödfabrik läggs ner

En 89-årig era avslutas i januari.

Större efterfrågan än utbud på närbakat bröd

Efterfrågan på närbakat bröd är större än utbudet.

Bråda dagar på bagerierna

Skolavslutningstider innebär mycket arbete för bagerierna.

Bageriernas bästa tid är nu

Konfirmationer och skolavslutningar. Sen bröllop.

Fyra fick gå på Närpes brödfabrik

Minskar från 29 till 25 anställda.

Vårt dagliga bröd får vi också i dag

Utbudet detsamma i affärerna i Borgå trots nya öppettider.

Backers Baker är årets företagare i Ekenäs

Bageriet premieras av Ekenäsnejdens företagare.

Surdegsbröd blir allt populärare

Ung surdegsbagare vågade starta eget

Satsar på gårdsbutik

Siv Wilsons hobby blev levebröd.

Rågbrödet blir trendigt

Fler brer utländskt bröd, branschen hoppas på inhemskt.

Ugnarna går varma inför skolavslutningen

Franska tårtor är årets hit.

Ammoniakläckage vid bageri - många till sjukhus

Ammoniak är en färglös gas

Finlands bästa pub och bageri finns i Åbo

MBakery och Uusi Apteekki föll i domarnas smak.

Bageripojkarna tröttnar aldrig på sitt bröd och sina bullar

Det är ny den tredje generationen Halme som står och knådar.

Vårt dagliga bröd från Elanto

Vi får följa med hela processen på brödfabriken.

Från åkern till brödhyllan – ett bröd blir till

Nyfikna kameran tar reda på hur ett bröd blir till.

Även mikrobakad Runebergstårta är god

Se Matias Jungar baka tårtan i mikron.