Hoppa till huvudinnehåll

Senaste artiklar

Tom Nylund paraglider.

Kallt och vått: Paraglidingäventyret

Det är säkert många som har drömt om att själva kunna flyga. En del har gått så långt att de skaffat sig en flyglicens. Men de flesta människors drömmar om att, likt en fågel, sväva i det blå stannar vid det.

Tom Nylund på Island för Grottäventyret.

Kallt och vått: Grottäventyret

Många av mina inlägg skulle kunna vara skrivna av Jules Verne, även det här. Det är väl givet att jag har läst en hel del Jules Verne. En av mina favoritböcker är till jordens medelpunkt.

Lenin blickar ut över det övergivna gruvsamhället Pyramiden på Svalbard

Svalbard - halvvägs till Nordpolen och Sovjet

Svalbard är en obskyr mix av friluftsparadis och sovjetiskt gruvsamhälle. Det är rätt billigt och enkelt att åka dit för att njuta av att man för en stund är en av världens nordligaste finländare.

bungyjump på ruisrock 2011

95-årig bungyhopperska Margit Tall.

Vill man göra något skall man göra det så att man slipper ångra sig efteråt! Den uppmaningen kommer 95-åriga Margit Tall från Helsingfors med. Hon är troligen den äldsta kvinna som någonsin har hoppat bungy, och dessutom från 150 m höjd!

Kallt och Vått - Tom Nylund

Hellre Kallt & vått än varmt och skönt

Tom Nylund är en mediepersonlighet och äventyrare som trivs bäst i kallt väder och lite våtare före. Hans äventyr har fört honom runt omkring Norden på skidor, till fots och i kajak. Nästa höst ska Tom resa på nya äventyr i Norden i tv-programmet Kallt & vått där han utsätter sig för extrema väder och situationer.