Hoppa till huvudinnehåll

Senaste artiklar

Hanko Sushis restaurang i Hangö uppfyller inte alla hygienkrav

Bland annat kontroll av personalens hälsotillstånd saknas.

Stjärnkocken Mathias Dahlgren: ”Mat ska vara gott, enkelt och lustfyllt"

Dahlgren tillreder säsongsbetonad mat på festival i Åbo.

Våga testa maskros och kirskål i köket!

Många vilda växter lämpar sig väl för matlagning.

Vi lever i en djungel av kostråd: "Men det brister i kärleken till matlagning"

Hur hitta bra vardagsmat i mängden av kostråd?

Baka Pauls frasiga julbröd med aprikoser

Hemligheten är att kasta in vatten på botten av ugnen.

Kniven och skeden: Vapnet blev bestick, skeden slickades ren – bägge bars i egen ficka

Kniven är äldre men skeden var det första matbesticket.

Inte ens reumatism fick hindra Olle från att bli fine dining-kock

Podden Imperfekt tittar närmare på slitet i finköken.

Kenneth Nars vegetariska schnitzel av grönkål - gör så här!

Kenneth Nars tar tillvara allt av grönsakerna.

Marthaförbundet vill ha in pappor och söner i köket - behövs det här år 2018?

Ordnar kursen "Spismannen" på många håll under hösten.

Överraska med en lokal delikatess - Borgåsnäckor à la Björklund

Ett recept där det är bra att få hjälp av goda vänner.

Ugnsstekt älginnerstek med emmerstuvning, ölglaze och vitlökssmör

Micke Björklunds recept från Närmat i Östnyland.

Stekt nötytterfilé med tomatsallad, svartvinbärsgelé och chiligräddsås

Micke Björklunds recept på biff med tomatsallad.

Skolan i Fiskars får behålla egen kock

Skolans har fortsättningsvis ett tillredningskök.

Helgrillad rödlök med jordärtskocka och salsiccia är sommarens hit

Passar som enkel lunch eller till kvällsbit.

Tv-personligheten och kändiskocken Anthony Bourdain är död

Kokboken Kitchen Confidential blev hans genombrott.

En etisk proteinbomb – och 3 andra skäl att äta insekter

För 100 år sedan ansågs kräftan inte vara människomat.

Visa fler Du är på sida 1, gå till följande sida