Hoppa till huvudinnehåll

Senaste artiklar

Tre olika granité portioner på en bricka

Bjud på granité – frysta drinkar i tre friska smaker, hallon, äpple och citron

Granité smakar gott en solig dag eller efter en tung middag.

Ceviche på en blommig tallrik

Gör ceviche på färsk aborre

Kombinera färsk fisk med ingefära och chili

Frukter, med mango längst fram, i en butikshylla i matbutiken.

Nystart 2020 – att äta mer vegetarisk kost är hållbart för både plånbok och miljö

Bara 14 procent av männen äter tillräckligt med grönt.

En portion med pärongranité i Strömsö villans kök.

Pärongranité är en fjäderlätt avslutning på en lång middag

En lätt höjdare bland efterrätter.

En glasburk med juligt te.

Blanda ett te som smakar jul

En vanlig tisdag smakar toppen då hela julen finns i koppen.

En skål med kanderad ingefära.

Kanderad ingefära – ett ganska nyttigt godis

Det godaste sättet att äta ingefära.

teburkar och teglas

Alexandras kryddteer piggar upp och lugnar ner

Det är lätt att blanda egna teer av kryddor.

På ett cafébord finns olika tesorter och en kopp te med efterrätt.

Te ger trygghet

Finland firar Tedagen den 6 februari.