Hoppa till huvudinnehåll

Senaste artiklar

frukost

Lyxig frukost med långbakad frukt

En smakexplosion vid dagens viktigaste mål.

Gurkmejainkokta päron med grädde på ett fat

Päron inkokta med gurkmeja

Läcker dessert som står sig i kylen ett par månader!

Inkokt sik i gurkmeja med fänkål och selleri

Inkokt sik med gurkmeja, fänkål och selleri

Färsk gurkmeja för både färg och sting.

En portion med pärongranité i Strömsö villans kök.

Pärongranité är en fjäderlätt avslutning på en lång middag

En lätt höjdare bland efterrätter.

Frukt och grönsaker med mycket etylen resp känsliga för etylen

Så här förvarar du frukt och grönsaker rätt

Få gurka och bananer att hålla längre!

Spaghettifågelbo, Yle 1982

Spaghettifågelbo och igelkottspäron

Spaghettifågelbo med korv och ärter, rödkålssallad och igelkottspäron med kinuskisås. Det är gott, lättlagat och hälsosamt, berättar Ebba i köket.