Hoppa till huvudinnehåll

Senaste artiklar

Valentine, Anton Larsson, Jontti Granbacka och Malin Björklund poserar i wrestlingringen

Finländarna säger alltid tack, utom i wrestlingringen

Förra helgen rövade Yles filmteam bort Anton och Malin från Stockholm och bjöd dem på ett oförglömligt äventyr i Vanda, Lovisa och Borgå.

Ridtävling i Kimito under veckoslutet

Nu kommer den inhemska tävlingssäsongen för ryttare igång på allvar. En av de första klubbtävlingarna i Sydvästra Finland ordnas på veckoslutet i Kimito.

Två stora röda fastigheter på Örö.

Örö blir center för naturturism

Ön Örö i Hitis södra skärgård ska bli center för natur- och skärgårdsturism. Ön öppnas för allmänheten 2015 då försvarsmakten lämnar ön och Forststyrelsen tar över.

En skylt som visar hastighetsbegränsningen 80 km/h.

Vinterbegränsningar på vägarna nästa vecka

Vinterbegränsningarna på vägarna i Österbotten träder i kraft nästa vecka. Under onsdagen och torsdagen kommer trafikmärkena att bytas ut.

Ambassadör förmedlade tack till Jemens president

Finlands ambassadör i Jemen, Jarno Syrjälä, har förmedlat Finlands tack till Jemens president för att man lyckades frige det finländska paret som var kidnappat i Jemen.

Vapentjuvar från Karleby greps

Två Karlebybor är gripna misstänkta för vapenstölden i Alahärmä. En tredje som tros vara hjärnan bakom stölden är ännu på fri fot.

Vinnarna av Pernille Tranbergs böcker utsedda

Tack för alla fina temaförslag! Redaktionen har hittat många goda idéer bland förslagen som tagits till vara. Pernille Tranberg var som gäst hos Bettina den 25.3. Kiitos kaikista aihevinkeistä! Toimitus on saanut katsojien ehdottamista aiheista monta uutta ideaa. Pernille Tranberg oli Bettinan vieraana 25.3.

Thorleifs

Thorleifs tar farväl av den österbottniska publiken

Dansbandet Thorleifs är ute på sin så kallade "tack och farväl"-turné. I kväll spelar de på Arken i Korsholm och i morgon i Åminne folkpark i Malax.

Kari Lehtonen

Tre Kronor en munsbit

Finland slog Sverige i genrepet med 4-1 efter säkert spel av Kari Lehtonen i målet.