Hoppa till huvudinnehåll

Senaste artiklar

Fiskar i en maskin.

Fisk- och skaldjursexporten ger rekordklirr i Norges kassa: ”Priserna på krabba har varit hårresande höga i år”

Priserna stiger och Norge blir rikare. Många unga har lockats till fiskebranschen.

Simpukoita kivikkoisella rannalla Vancouverissa.

Den extrema hettan i Kanada har dödat maritimt liv – solen har stekt musslor och skaldjur

Det kan ta 1–2 år innan musselbäddarna återhämtar sig.

Kokade kräftor.

Dags för kräftor: Med eller utan snaps? Arbetarklass eller båtfolket? Kräftor delar åsikter

God kräftsäsong utlovas men alla delar inte traditionen.

Pauls inkokta kräftor

Fräscha upp frysta kräftor med Strömsös hemmagjorda lag - det blir så mycket godare

Hemligheten med goda kräftor är att få till en smakrik lag.

Nyfångade räkor

Inhemska jätteräkor odlas i Nystad

Räkorna odlas på ett etiskt hållbart sätt.

Signalkräfta på träbord.

Kräfta - tio ben och stor stjärt

"Kräftan är vårt godaste skadjur."

Akademat, Yle 2000

Akademat ordnar housewarmingparty

Housewarming med skaldjurpasta och morotskaka.

Putsa köttet innan det skall grillas

Pauls grillskola - kunskap om råvarorna

Paul lär ut om grillning.