Senaste artiklar
Från reservplats till tv-studion – i år tävlar Harriet Järf mot landets bästa amatörbagare
Liljendalbördiga Järf får visa vad hon går för på tv.
Här tas sockermassa, tårtfyllning och praliner på största allvar – Terjärvbo tävlar i EM i yrkesskicklighet
Jenna Kattilakoski har tränat för tävlingarna sedan januari.
Fjärde gången gillt hos pizzeria i Borgå, bageri i Lovisa blev av med laptop och te - flera inbrott hos småföretagare på kort tid
Polisen misstänker inte organiserad brottslighet.
Gunilla Norrlin valde chokladen och sovmorgnarna: "Att se någon njuta av mina praliner är allt"
Att göra chokladpraliner kan ta tre dagar.
Bageriet sysselsätter de allra fattigaste i Sierra Leone: "Jag skulle hellre dö i ett slavläger i Libyen eller drunkna i Medelhavet än stanna här och dö"
Stor hopplöshet i urfattigt slumområde i Sierra Leone.
Karleby hotar bagare med 5000 euros böter – måste märka sina bullar bättre
Näringsdeklaration måste finnas på förpackade varor.
"Den perfekta fastlagsbullen ska också vara mat för ögonen"
Gör en fastlagsbulle av det du gillar och våga bryta normen.
Värmeböljan påverkar både restaurangpersonal och bagare: “Armar och ben är fuktiga och man är svettig överallt”
Hos bagaren Robert kan man svalka sig i kylrummet.
Robin tog över surdegstraditionen utan bagarerfarenhet: "Jag tror på mästare och lärling"
Bagarens ojämna arbetstider ger rum för sidoprojekt.
Venezuela griper sockerbagare - mjölet måste användas till bröd
Förbjudet att baka kakor i det ekonomiskt krisande landet.
Sébastien Boudet sjunger surdegsbrödets lov
Den fransk-svenske bagaren ledde kurs i Korsnäs.
Inför självständighetsdagen: Kvinnor vill försvara landet utan vapen
Lika värnplikt för män och kvinnor lockar få.
Generationsväxling i företag - "det börjar bli tungt, solen har inte lyst alla dagar"
Frågan om vem som ska leda företagen är högaktuell.
Konditorn som vill sprida glädje
Pepparkaksmästare Linda Järvinen skapar med deg.
Hemtrevligt på bageriet
På bageriet Tarmolan Kotileipomo i Östermalm i Borgå börjar arbetsdagen vid midnatt. Julen medför lite mer jobb i form av pepparkakor, jullimpor och jultårtor.
Vårt dagliga bröd från Elanto
Vi får följa med hela processen på brödfabriken.