Hoppa till huvudinnehåll

Senaste artiklar

Bild på färgsprakande landskap med dalar och små vägar. Trädens löv är brunorange och ängarna är gröna.

Julhelgerna är högsäsong för den exklusiva vita tryffeln i Italien

Tryffel är gott, nyttigt och innehåller en massa proteiner.

En portion bönpasta med sås på en tallrik

Snabb och enkel grönsakssås med bönpasta

Proteinerna får du på köpet.

Friterade potatisskal

Potatis carbonara – testa en vardagsklassiker i helt ny tappning

Här får du den i en helvegetarisk version.

Olika pasta former på ett bord

Gör din egen pasta, det är både godare och roligare än köpis

Samla familjen till det stora pastabaket!

Portion med gnudi

Bjud på gnudi - genvägen till hemgjord pasta med färskost

“Fuskpasta” som överraskar dina smaklökar.

En portion penne pasta med tomatsås, garnerad med oliver och färska örter. Portionen är serverad på ett himmelsblått fat.

Svep ihop en vegetarisk tomatpasta som vardagsmat

Gör tomatsåsen själv och frys ner för vardagsbehov.

Olika grönsaker framlagda inför tillredning av pastasås.

Gör min mormors bästa pastasås - pasta all’ortolana

En pastasås som funkar både för vegetarianer och köttätare.

Michael Björklund i köket på Smakbyn

Michael Björklunds kökstips

Superkocken Michael Björklund ger smarta tips i köket.

En portion Osso buco med papardelle.

Osso buco med grillad karaktär

En somrig, lätt gryta.

Lotten Lindborg-Suhonen

Dagens mattips: grönsakslasagne á la Lotten

Lotten Lindborg-Suhonen delar med sig av dagens middagstips: grönsakslasagne.

Pulled pork på risbädd.

Kolumn: Slira i brunsås

Våra stora affärskedjor ger varje månad ut varsin matbilaga som ofta är rent bedrövliga. Birka och Samarbete slirar helt enkelt i brunsås när de försöker skapa ny finländsk husmankost t ex utifrån pågående mattrender.

Visa fler Du är på sida 1, gå till följande sida