Hoppa till huvudinnehåll

Senaste artiklar

Johanna Skobe

Din hårfärg kan avslöja mer än du tror

Alla har vi hört blondinskämt och fördomar om ”den dumma blondinen”. Men har du hört talas om Den Sagolika Blondinen eller Den Queerfeministiska Blondinen?

Skärmdump från webbsidan Viha - Hat.

Yles näthatsprojekt prisnominerat

Yles näthatsprojekt "Vi vet var du bor" och Hufvudstadsbladets Moskva-korrespondent Anna-Lena Laurén finns med bland de nominerade för stora journalistpriset år 2013.

De bästa Grammy-kategorierna

I jämlikhetens namn ska alla få pris! Det tycker i alla fall vi och är hemskt glada över att Grammy-galan i år presenterade hela 82 kategorier.

Dags för Nöjesgala på torsdagen!

På torsdag är det dags för Radio X3M:s nya gala Nöjesgalan. Galan hedrar de bästa finlandssvenska prestationerna i nöjesbranschen och även åbolänningar är nominerade.

Kosmetika

Dermoshop Finlands bästa webbutik

Kosmetikaföretaget Dermoshop i Korsnäs har valts till Finlands bästa webbutik i en tävling som ordnades av Itella i somras. I tävlingen deltog 350 webbutiker och det var konsumenterna som röstade fram vinnaren.

Patrik Isaksson

Fira Vegapriset på Ritz!

På lördag händer det! Den allra första Vegaprisetfesten går av stapeln och årets finlandssvenska artister belönas med Vegapriset 2013 på Ritz i Vasa. Dessutom håller svenska musikern Patrik Isaksson konsert.