Senaste artiklar
Förvandla överbliven gröt till mättande plättar – har du lite tid över kokar du ihop en het tjinuskisås medan du steker
Du kan använda vilken sorts gröt som helst i smeten.
Testa boveteplättar som är naturligt glutenfria – lätt som en plätt att göra galette från Bretagne
Galetten passar både med salt och söt fyllning.
Nässlor gör dina scones och plättar lite godare och lite nyttigare – torkade funkar lika bra som färska
Torkade nässlor smakar grönt och lite vilt.
Vallmoplättar med rabarbercurd
Krispiga plättar med vallmofrön
Söta rödbetsplättar med farinsocker, muskot och konjak – en oväntad smakkombination som ger rödbetan ett lyft
Enkel men festlig vegetarisk matlagning.
Fresta med festlig flambering av fransk klassiker – bjud på crêpes Suzettes med mandarinsås
En effektfull och enkel efterrrätt.
De frasigaste potatisplättarna – bra och billig vardagsmat
Servera med syrlig romkräm – gott för några euro.
Sandströmpodden: På 80-talet instagrammade man inte sina knackkorvar
Syskonen Sandström talar matlagning och uppfostran.
Barnvakt på Anisor
Kan du ta hand om två flickor, Matilda och Frida? Så klart!
Till bords med rysk mat
Blinier, seljanka på gös, hönskotletter á la Kiev.
Blinier och pannkakor
Nu går vi mot bättre tider- blinitider.
Akademat kockar vegemat
Killarna vill fly när de skall bli helt vegetarisk mat.