Hoppa till huvudinnehåll

Senaste artiklar

Pasha och kulitj – så här tillreder du det rysk-ortodoxa påskbordets läckerheter

Den ortodoxa påskmåltiden äts på natten efter påskmässan.

Julkaka på två sätt - en söt och en salt

Med samma fruktkompott som fyllning.

Rawfoodkaka med blåbär – himmelskt god och nyttig

Fri från laktos, gluten och socker och bakad utan ugn.

Det stora tårtbygget - baka en tårta på höjden

Hur du undviker att baka en sned tårta med grynig frosting.

Landskapets finaste bibliotek finns i S:t Karins?

Nu är S:t Karinshuset invigt.

Tårtföretagare i Ingå och fotoföretagare i Raseborg premieras

Företagarföreningarna gav sina årliga pris till företagare.

Lilly Thomander har skapat Kimitoöns nya bakverk

Bakelsen består av äppel, dill och honung.

Rabarberglasstårta - både syrlig och söt

När du behöver något friskt och fräscht på kalaset.

Bråda dagar på bagerierna

Skolavslutningstider innebär mycket arbete för bagerierna.

Danmarks utlänningsminister firade asylskärpning med tårta

Utlöste debattstorm på sociala medier.

Jubileumstårta mättade många på Konstens Natt

Många ville smaka 25 meters tårtan på Konstens Natt i Vasa.

Han bakar en 25 meter lång tårta till Konstens natt i Vasa

Abel Belay ville fira att Konstens natt fyller 25.

Föreställningen då skådespelarna åt upp rekvisitan

Vad göra - äta gott eller skådespela?

Bageriernas bästa tid är nu

Konfirmationer och skolavslutningar. Sen bröllop.

Bärtil firar fars dag med morfar

På en äng vid en väg bor fåret Bärtil.

Akademat ordnar housewarmingparty

Housewarming med skaldjurpasta och morotskaka.

Pepparkakor och pepparkakshus

Att baka pepparkakor hör till julförberedelserna.

Mat och dryck på slottsbalerna

Ellen Svinhufvus-tårta, vin och öl?