Hoppa till huvudinnehåll

Senaste artiklar

Slider med portabello och vårsallad

Svamp i burgare är hållbart och härligt gott.

Den inhemska tomatens klimatavtryck har halverats på tio år

Odlare här kan ha lika litet avtryck som vid Medelhavet.

Stekt nötytterfilé med tomatsallad, svartvinbärsgelé och chiligräddsås

Micke Björklunds recept på biff med tomatsallad.

Imponera med gubbröra deluxe – en billig matklassiker i ny tappning

Passar till brunch, lunch, förrätt och läskande nattmat.

Butikens salladsbar kan vara en bakteriehärd - köttprodukter en risk

En femtedel av alla köttprodukter hade för mycket bakterier.

Salladsbarer i mataffärer drar till sig mikrober

Endast fem av 42 salladsbarer fick rena papper.

Rucolasallad vållade magsjukeepidemi i huvudstadsregionen

Cirka 200 personer insjuknade för en dryg vecka sedan.

Jordgubbe - det jättelika smultronet

"Jordgubbe är för många sommarens höjdpunkt."

Utrota inte alla maskrosor – ät dem!

Maskrosen är ett matnyttigt ogräs.

Akademat tillreder en riktig festmåltid

Marthan Hackzell kämpar med killarna för att fixa festmaten.