Senaste artiklar
Så här gör du pizzadeg
Recept på pizzadeg.
Bullar med solrosfrangipane och krusbär
Recept på bullar med solrosfrangipane och krusbär
Chokladcookies med rosenblad till picknickkorgen
Klassiska chokladkex med rosensmak.
Filorullar med za'atarolja och somrig äppeltzatziki
Filorullar med smält ost och somrig äppeltzatziki.
Baka en paj med blodapelsincurd och marängtäcke – ett lyckat möte mellan syrligt och sött
Det blir en somrig paj med smak av kardemumma.
IS: Sjundeårestaurang bjöd på cannabiskakor
En anställd misstänks för narkotikabrott.
Allt började med en bild - i dag följer tusentals personer världen över Hangöbon Mia Nyberg och hennes surdegsbröd
Hon bakade sitt första surdegsbröd för två år sedan.
Stjärnkocken från Ekenäs tipsar om hur du lagar den bästa pizzan hemma: ”Har du en bra botten behöver du inte sju fyllningar”
En gjutjärnspanna fungerar som en pizzasten.
Kocken och Michelin-knegarens skämt om en egen pizzeria blev verklighet: “Vi har råvaror i Finland som vi ska vara stolta över!”
Michelinstjärnor i Paris fick vika för egen pizza i Ekenäs.
Sébastien Boudet sjunger surdegsbrödets lov
Den fransk-svenske bagaren ledde kurs i Korsnäs.
Bageripojkarna tröttnar aldrig på sitt bröd och sina bullar
Det är ny den tredje generationen Halme som står och knådar.
Pepparkakor och pepparkakshus
Att baka pepparkakor hör till julförberedelserna.