Hoppa till huvudinnehåll

Senaste artiklar

Munkar och serpentiner.

Nu är det valborg – lyssna på de bästa tipsen för att steka perfekta munkar

Följ med när Hangöbon Mikaela Venberg gräddar munkar.

Ett glas med varm choklad toppat med vispgrädde och rivet apelsinskal.

Värm dig med en apelsindoftande kakaodryck med mintsmak

Gör din egna varm choklad med grädde och kakao.

Eva Roos

Docent i näringslära: Att följa en diet ger känsla av kontroll

Kosttrenderna handlar mer om livsstil än hälsa.

Ulrica Isaksson, Melinda Lönnberg och Marica Hildén fredagssnackade 17.10.2014.

Kvinnor vill också försvara sitt land

Fredagssnacket handlade i dag (17.10) om försvarsmakten som lockar kvinnor, om grädde och smör och ungdomar i Hangö som inte utbildar sig. Ulrica Isaksson och Melinda Lönnberg hade mycket att prata om.

Överläkare Taina Hammarén och Maj-Lis Pajunen.

Äldre i Lojo ska äta grädde och smör

I Lojo planerar staden att de äldre ska få grädde och smör i maten. På det sättet hoppas man att kunna minska på användandet av näringstillskott och samtidigt få de äldre att må bättre.

Kocken Michael Björklund och Kosthållsföreståndare Lilian Norrgård i Korsholm

Michael Björklund inspirerar kökspersonal i Korsholm

TV kocken Michael Björklund besökte på onsdagen skolköket i Korsholm för att bidra med lite inspiration. Det var kosthållsföreståndare Lilian Norrgård som redan i somras tyckte kökspersonalen kunde göra sig förtjänta av lite inspiration a la Björklund.

Hemlagad memma, Yle 2008

Memman: påskbordets fasa eller höjdpunkt?

Koka din egen memma, eller köp en riva!

Memma i pappask.

Påskmaten är ohälsosam!

Påskmaten är ohälsosam, kolestorolrik och fet.