Hoppa till huvudinnehåll

Senaste artiklar

En man klädd i förkläde som står i ett kök och håller ett tårtfat med en äppelpaj på.

Baka en fransk Quiche Lorraine och en syrlig äppelpaj av samma deg: klassiska pâte brisée

Degen ska arbetas snabbt och vila kallt för extra frasighet.

Tre olika granité portioner på en bricka

Bjud på granité – frysta drinkar i tre friska smaker, hallon, äpple och citron

Granité smakar gott en solig dag eller efter en tung middag.

Vallmoplättar och Rabarbercurd

Vallmoplättar med rabarbercurd

Krispiga plättar med vallmofrön

Påskbakelser på ett fat

Fixa påskens enklaste bakelse – en klassisk rulltårta toppad med apelsin

Strö kardemumma på kakan för en vacker och god twist.

Olika maträtter som innehåller lakrits

Lakritstrio – en maträtt, en sötbit och en dryck

Recept på tomatsoppa, äppelcurd och cappuccino med lakrits.

Oscar II:s tårta på ett tårtfat.

Bjud på bakverksklassiker – glutenfri, gul och grymt god

Förbered, frys in och ta fram vid oväntat besök.

En bit saffransfocaccia på ett fat

Baka en söt saffransfocaccia – ett saftigt vetebröd med punschrussin

Ett saftigt alternativ till torra lussebullar.

Olika grillrätter från Strömsö

Här är Strömsös mest överraskande rätter för inbitna grillentusiaster

Baka, grilla grönt och servera efterrätter med grillsmak.

Oscar II:s tårta på ett fat

Årets läckra enkla påsktårta är gul, glutenfri och går att förbereda och frysa in

Bjud på Oscar II:s tårta en svensk bakverksklassiker.

En portion chokladterrin

Chokladterrin med tre sorters choklad

Enkelt men lyxigt, serverat med havtornssås.

Rabarbersoppa med vaniljglass

Piffa upp dina rabarberefterrätter med grillad rabarber

Använd till både soppa och kräm.

Portioner med hallon- och havtornssorbet i skålar.

Gör din egen glass - två bäriga sorbeter

Frukt, vatten och socker, så enkelt gör du glass hemma.

Portion med drönarlarv-crumble med  kokos och hallon

Bjud på en somrig crumble av drönarlarver med kokos och hallon

Drönarbiets larver har en aning söt smak.

Sven-Olof Sundstedt tillreder memma.

Sven-Olof lagar memma på gammaldags vis

Rågmjöl, malt, vatten, salt - det är allt!

En kopp med varm choklad toppad med marshmallows, vispgrädde och lite kaffepulver.

Het chokladdryck med ingefära och cayenne - värmer dig en kall vinterdag

En lyxig varm choklad med mörk choklad i grunden.

Ett glas med varm choklad toppat med vispgrädde och rivet apelsinskal.

Värm dig med en apelsindoftande kakaodryck med mintsmak

Gör din egna varm choklad med grädde och kakao.

Gurkmejainkokta päron med grädde på ett fat

Päron inkokta med gurkmeja

Läcker dessert som står sig i kylen ett par månader!

Inkokt sik i gurkmeja med fänkål och selleri

Inkokt sik med gurkmeja, fänkål och selleri

Färsk gurkmeja för både färg och sting.

Julmarängar i en plåtask.

Baka frasiga och kryddiga maränger utan ägg – använd kikärtsspad istället

Marängerna kan bjudas åt både veganer och äggallergiker.

En multikopter in action

Tårtföretagare i Ingå och fotoföretagare i Raseborg premieras

Företagarföreningarna gav sina årliga pris till företagare.

Lucas Mulders, Nadine Hagman och Inger Aaltonen på Know How mässa i Botniahallen i Korsholm.

Unga bagare bland utställarna på årets Know How-mässa

Temat för årets mässa är företagande.

Visa fler Du är på sida 1, gå till följande sida