Hoppa till huvudinnehåll

Senaste artiklar

Populärt ölspel delar åsikter

Filma dig själv medan du sveper en öl. Lägg ut klippet på nätet och utmana tre vänner att göra samma sak. Det går i korthet ölspelet Neknomination ut på.

Psykolog: "Vi borde vara snällare mot oss själva"

För att må bra kroppsligt uppmanas vi träna, men hur är det om man vill förbättra sin mentala form? Ronnie Grandell kommer med tips.

Dagis i Kimito avancerar

En skiss över hur det nya daghemmet i Kimito ska se ut är klar. Innan byggandet kan komma igång finns det ändå många frågor som ännu ska lösas.

Tuffa sparkrav delar riksdagsledamöter

Inte heller de österbottniska riksdagsledamöterna ställer sig oreserverat bakom förslaget om strama åt statsekonomin med ytterligare tre miljarder euro. Frågan, som delar regeringen, delar även riksdagsledamöterna invalda från Vasa valkrets, visar en enkät som Yle Nyheter Österbotten gjort. De flesta av dem som svarat anser ändå att någon form av åtgärder är nödvändiga.

Den färdiga tavlan har fått ett nytt liv

Ansiktslyft för inredningstavla

Ett gammalt konstverk kan få nytt liv med lite nya detaljer som halverade träkulor och paljetter. Genom att sätta till en färg som känns trendig nu i vår, som koppar eller mässing så kan man uppgradera sin inredning utan att behöva sätta ut en massa pengar. Lite tredimensionella delar på den stora tavlan ger liv och fräschar upp en inredning som fortfarande fungerar.