Hoppa till huvudinnehåll

Senaste artiklar

Hanko Sushis restaurang i Hangö uppfyller inte alla hygienkrav

Bland annat kontroll av personalens hälsotillstånd saknas.

Allt fler köper alkoholfritt – dagens kroggäster vill ha annat än läsk och vatten

Hälsotrenden en orsak till populariteten, tror man på Alko.

80 procent av små- och medelstora företag missnöjda med aktiveringsmodellen

91 procent har inte fått en enda ny arbetstagare.

Mästerkocken Mattias Åhman vill driva en restaurang i Österbotten

Tävlar i kocklandslaget och är engagerad i Fiskets hus.

HT: Ny krögare har stora planer för Casino i Hangö

Timo Ojanaho öppnar Casino i april 2018.

Alla svenska stjärnkockars fader

Tvådelad dokumentär om Tore Wretman på Yle Fem.

Företagare slarvade med kontroll av personalens hälsa i Pojo

Hälsoinspektör tog till tvångsåtgärd.

Varifrån kommer din hamburgerbiff? – Åtta snabbmatskedjor avslöjar råvarornas ursprung

Trots att vi uppskattar inhemsk mat väljer vi annorlunda.

1 500 lediga kockjobb men 5 600 arbetslösa kockar - varför duger inte jobbet?

Skriande brist på personal framförallt i Nyland.

Åbo gästhamn satsar på storrestaurang

Restaurangen ska ha över 360 platser.

Bakom lyxfasaden finns kamelgalopp och finländare

Dokumentär om finländska företagare i Förenade Arabemiraten.

Hangö: Försvarsmaktens besvär mot planer i Tvärminne obefogade

RKK Group planerar bland annat inkvartering.

Vår recensionsiver stressar restaurangerna

Recensionsappar styr oss allt mer när det gäller val av mat.

Restaurangägare i Borgå: "Luncher ger en väldigt liten vinstmarginal"

Inom en månad har två restauranger i Borgå stängt.

Stadsdirektören: Hangöborna borde tänka på viktigare saker

Det finns större problem än Roxx framtid, säger Strandell.

Man äter på restauranger utan att betala - han utreds för 30 bedrägerier i år

En man äter på restauranger och låter bli att betala.

Företagare köper tre McDonald's i Österbotten

Restaurangerna i Jakobstad, Karleby och vid Prisma i Vasa.

Stora aktörer bakom trendkrogar förvånar

Många Helsingforsrestauranger marknadsförs genom krögaren.

Restauranger måste inte automatiskt skriva ut kvitton

Det räcker med att fråga kunden, och sedan skriva ut.

Monica Hänninen i Borgå har serverat husmanskost i 30 år

Monica Hänninen trivs med sitt restaurangarbete.

Företagare från Vietnam har hittat sitt hem i Vasa

I Finland går man sin egen väg.

Fredagssnackarna: Vi kan inte samarbeta utan avundsjuka

Snackarna talar varmt om Michelinkrögaren Pontus Dahlström.

Det här innebär en Michelinstjärna

Filip Langhoff kan stoltsera med en Michelinstjärna.

Visa fler Du är på sida 1, gå till följande sida