Hoppa till huvudinnehåll

Senaste artiklar

Baka glutenfria bröd som gör ickeallergikern grön av avund

Recept på ljusa baguetter och mörk limpa med nötter.

Baka en saftig rotsakslimpa av gårdagens rotsaksrester

Rotsakerna gör brödet extra saftigt och smakrikt.

Baka ett fruktigt bröd med värmande kryddor - förgyller helgens långfrukost

Pomerannsskal och aprikoser sätter smak på det här brödet.

Wi-Box årets företagare i Raseborg

Wi-Box har bageri, restaurang och konditori i Ekenäs.

Karleby hotar bagare med 5000 euros böter – måste märka sina bullar bättre

Näringsdeklaration måste finnas på förpackade varor.

Julrusch i bagerierna – i Ekenäs bakas tusentals julstjärnor

Trots att många bakar själva säljs det massor av julbakverk.

Baka Pauls frasiga julbröd med aprikoser

Hemligheten är att kasta in vatten på botten av ugnen.

Syd-Österbotten: Närpes brödfabrik läggs ner

En 89-årig era avslutas i januari.

Brukar du kasta brödbitar till fåglar? Sluta genast!

Kolhydrater kan vara skadliga och orsaka missbildningar.

Hanséns sommarställe ett paradis för den rastlöse: "Vi är inga solstolsdyrkare"

Det är full rulle om dagarna vid Hanséns sommarställe.

Baka muffins och bröd på grillen

Brödet kallas ficelle och är en lång, smal baguett.

Hemlagat och nygräddat är alltid godast - prova på Pauls tunnbröd

Hemligheten ligger i mjölet av god kvalitet.

Sputniken håller ställningarna - men hälsotrender smyger sig in i soldathemmet i Dragsvik

Vart fjärde bakverk som säljs i soldathemmet är en sputnik.

Pepparkaksbageriet Axo blir del av Rostens bagerikoncern

Man undersöker möjligheterna att exportera Pargasprodukter.

Runebergstårtor från Pojo på export till Stockholm

Runebergstårtor från Pojo för första gången i Sverige.

Bröd med insektmjöl

Den lättaste vägen att vänja sig med insekter i maten.

Tårtföretagare i Ingå och fotoföretagare i Raseborg premieras

Företagarföreningarna gav sina årliga pris till företagare.

Fin rågskörd i det svala sommarvädret

Användningen av hybridsorter ökar skörden per hektar.

Tolv ting som skapade Finland

Här är föremålen som berättar Finlands historia.

Shoppa matvaror billigt - annars kanske de slängs bort

S-gruppens kvällsrea börjar i dag.

Följer du bäst före-datumet eller dina sinnen? – Rösta här!

Dricker du gammal mjölk och äter du gammalt kött?

Snabb tidtabell gäller på reko-rutten

Jonna Panelius säljer sitt bröd i 16 olika reko-grupper.

Större efterfrågan än utbud på närbakat bröd

Efterfrågan på närbakat bröd är större än utbudet.

Nicklas Smedman fick jobb på bageri trots funktionshinder

Få funktionshindrade har lönearbete.

Evira: Ät högst två matskedar frön per dag

Fröna samlar i sig tungmetaller, visar Eviras undersökning.

Venezuela griper sockerbagare - mjölet måste användas till bröd

Förbjudet att baka kakor i det ekonomiskt krisande landet.

Sébastien Boudet sjunger surdegsbrödets lov

Den fransk-svenske bagaren ledde kurs i Korsnäs.

Julbord i Jesu anda

"Vad hade Jesus ätit om han firat jul?

PTT: Mjölk och kött blir fortfarande billigare

Matpriserna sjunker inte lika snabbt som tidigare.

Nu blir det andra bullar i Pargas

Paret Juusola flyttar från Raumo och tänker tillverka surdeg

Visa fler Du är på sida 1, gå till följande sida