Hoppa till huvudinnehåll

Senaste artiklar

Baka glutenfria bröd som gör ickeallergikern grön av avund

Recept på ljusa baguetter och mörk limpa med nötter.

Baka en saftig rotsakslimpa av gårdagens rotsaksrester

Rotsakerna gör brödet extra saftigt och smakrikt.

Baka ett fruktigt bröd med värmande kryddor - förgyller helgens långfrukost

Pomerannsskal och aprikoser sätter smak på det här brödet.

Karleby hotar bagare med 5000 euros böter – måste märka sina bullar bättre

Näringsdeklaration måste finnas på förpackade varor.

Ada och Monique startade eget våffelcafé i brist på sommarjobb

En egen business ger mera frihet än vanliga sommarjobb.

Årets läckra enkla påsktårta är gul, glutenfri och går att förbereda och frysa in

Bjud på Oscar II:s tårta en svensk bakverksklassiker

"Den perfekta fastlagsbullen ska också vara mat för ögonen"

Gör en fastlagsbulle av det du gillar och våga bryta normen.

Julrusch i bagerierna – i Ekenäs bakas tusentals julstjärnor

Trots att många bakar själva säljs det massor av julbakverk.

Baka Pauls frasiga julbröd med aprikoser

Hemligheten är att kasta in vatten på botten av ugnen.

Det är mönstret som gör brödet unikt - svarva en kavel i trä

En svarv, en överhandsfräs och lite skicklighet krävs.

Gör din egen pasta, det är både godare och roligare än köpis

Samla familjen till det stora pastabaket!

Höstens läckraste kaka görs med kråkbär

Anni har bakat en god, lätt och snabbt lagad kråkbärskaka.

Soppa på ugnsbakad zucchini med frasig zucchinibrioche

Frys in höstens vardagsmat på burk.

Låt tomatsåsen göra pizzan!

En riktigt god hemlagad tomatsås är basen för läcker pizza.

Pauls pizzakanter med tomatsås

Frasiga och välkryddade till valfri god dipp.

Västerbottenpaj med rostade sesamfrön - det perfekta tillbehöret till kräftskivan

Ett gott tilltugg till kräftor och havets andra läckerheter.

Hemlagat och nygräddat är alltid godast - prova på Pauls tunnbröd

Hemligheten ligger i mjölet av god kvalitet.

Det stora tårtbygget - baka en tårta på höjden

Hur du undviker att baka en sned tårta med grynig frosting.

Bröd med insektmjöl

Den lättaste vägen att vänja sig med insekter i maten.

Strömsös söta julpudding

Årets julkaka som du kan göra redan nu!

Större efterfrågan än utbud på närbakat bröd

Efterfrågan på närbakat bröd är större än utbudet.

Bråda dagar på bagerierna

Skolavslutningstider innebär mycket arbete för bagerierna.

Venezuela griper sockerbagare - mjölet måste användas till bröd

Förbjudet att baka kakor i det ekonomiskt krisande landet.

Sébastien Boudet sjunger surdegsbrödets lov

Den fransk-svenske bagaren ledde kurs i Korsnäs.

Pepparkaksbak med barn

Att baka pepparkakor tillsammans är ett älskat julpyssel.

Tårtor utöver det vanliga

Tobias Hamann-Pedersen inspireras av närmiljön

SLC vill ursprungsmärka restaurangmaten

SLC har skickat skrivelse till minister Tiilikainen.

Han bakar en 25 meter lång tårta till Konstens natt i Vasa

Abel Belay ville fira att Konstens natt fyller 25.

Lakritsknäckebröd från Borgå förtjusar i Frankrike

Johanna von Wright tillverkar knäckebröd i olika smaker.

Arbeta i restaurang- och storkök

"Presentation av storkökets apparatur".

Bageriernas bästa tid är nu

Konfirmationer och skolavslutningar. Sen bröllop.

Kexklassiker blir inhemska igen

Fazer köper varumärkena Domino, Jaffa och Fanipala.

Fastlagsdagar med backe och bullar

Karneval, pulka och sexigt ätande av fastlagsbullar.

Baka en runebergskladdtårta i mikrovågsugn

Är du sugen på runebergstårta men bageriet är stängt?

Nu bakas rågbrödet helt och hållet av finskt rågmjöl

Det är 15 år sedan det senast var möjligt.

Visa fler Du är på sida 1, gå till följande sida