Hoppa till huvudinnehåll

Senaste artiklar

All odlad lax innehåller omstritt etoxikin - EU förbjuder tillsatsen 2020

Ska vi ha brandskydd och konserveringsmedel i odlad lax?

Vem ska fånga abborren – generationsväxlingen bland yrkesfiskarna oroar

Vi vill äta abborre och sik, men ingen vill fiska dem.

Laxen rekorddyr – priserna ändras nästan dagligen

Sjukdomar och minskade produktionsvolymer orsaken.

Kuluttaja: Lax och regnbåge inte lika hälsosamt som förut

Orsaken är att fisken får vegetariskt protein till föda.

Resoföretag arbetar målmedvetet för miljövänlig fiskodling

Resoföretagets fiskfoder har gjort fiskodlingen miljövänlig.

Kocklandslaget satsar på rena smaker av fiskskinn och hjorthjärta i OS

Samuel Mikander från Karis ansvarar för köttet i kock-OS.

Priset på lax är rekordhögt

Finländarna har fått betala en tredjedel mera för sin fisk.