Hoppa till huvudinnehåll

Senaste artiklar

Utanför katedralen.

Lyssna på Milano

Kliv in i den italienska staden via ljud, video och bild.

Alla Tammerfors-demonstranter på fri fot

Polisen har frigett alla de demonstranter som greps i samband med självständighetsfirandet i Tammerfors. Totalt greps 28 personer. De två män som frigavs i går har erkänt delaktighet i skadegörelse. "Dialog behövs om samhällets riktning"

Polisen fortsätter att utreda upploppen i Tammerfors

Polisen i Birkaland fortsätter att utreda fredagens upplopp i samband med självständighetsfestligheterna i Tammerfors. Läs också: Katainen ser inget politiskt budskap i våldsaktioner

Demonstration under självständighetsdagen

Omkring 200 demonstranter samlades vid Tammerforshuset då självständighetsdagen firades. De försökte ta sig in i Tammerforshuset och fällde flera tiotal meter av ett staket som har rests vid huset. Demonstranterna var borta en tid men kom senare tillbaka till Tammerforshuset.

Jakt- och fiskeaffär gör reklam för en frisörsalong

Småföretag lånar varandras skyltfönster

Nu kan småföretagare i Vasaregionen hjälpa varandra genom att göra reklam för varandra. Det här är en idé som frisör Maria Karp försöker sprida bland småföretagarna i regionen. På måndagen ordnade hon det första mötet om Företagarvän-cirkeln.

Studerande vid de utbildningarna i Campus Allegro planerar invigningsfesten

En veckas invigning av Campus Allegro

Det blir stor klang- och jubelfest under en hel vecka. Den 15-23 mars invigs Campus Allegro i Jakobstad med många konserter och modeshow.